Skip to content
Politică

Reacția dură a lui Cristian Preda în urma reținerii viceguvernatorului BNR: „Ar putea să ne ofere un răspuns chiar Alina Gorghiu…”

" "

Eurodeputatul PPE Cristian Preda a lansat, vineri, într-o postare pe pagina personală de Fcebook, o serie de atacuri la adresa liberalilor, susținând că în spatele arestării viceguvernatorului BNR, Bogdan Olteanu, s-ar afla „rețeaua creată în PNL în jurul lui Tăriceanu”.

„Arestarea lui Bogdan Olteanu e o pată pe obrazul Băncii Naționale, dar la origine nu e altceva decât rețeaua creată în PNL în jurul lui Tăriceanu, adică o combinație de interese comerciale și ambiții politice, finanțată prin spolierea statului. Au scăpat peneliștii de aceste metehne? Ar putea să ne ofere un răspuns chiar Alina Gorghiu, asociată cu Olteanu la debutul carierelor lor. Probabil că nu vom auzi nimic din Aleea Modrogan, noul sediu al PNL…”, a scris europarlamentarul Cristian Preda pe pagina personală de Facebook.

" "

1 comentariu la “Reacția dură a lui Cristian Preda în urma reținerii viceguvernatorului BNR: „Ar putea să ne ofere un răspuns chiar Alina Gorghiu…”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *