Skip to content
Politică

Reacția Elenei Udrea, după respingerea OUG pentru primari

Președintele PMP Elena Udrea a reacționat după ce ordonanța de urgență pentru liberul traseism al aleșilor locali a fost respins de Camera Deputaților.

PMP afirmă că votul de astăzi, 17 septembrie, arată că premierul nu mai deține majoritatea în Parlament și că nu este susținut nici de către deputații PSD.


„ Elena Udrea este de părere că lovitura pe care a primit-o astăzi Victor Ponta în Camera Deputaților este doar începutul unui lanț de esecuri care va culmina cu pierderea alegerilor prezidențiale pentru candidatul PSD. ”Votul de astăzi din Camera Deputaţilor privind Ordonanţa traseiştilor arată că acest Guvern Ponta, profund incompetent şi anti-democratic, nu este nici pe departe atât de puternic în Parlament pe cât îşi imaginează unii. Victor Ponta este un premier slab, a pierdut susținerea Parlamentului, iar acesta este doar începutul. În fiecare zi pierde și încrederea românilor, care s-au săturat de taxele și minciunile sale. Nu se bucură nici de sprijin popular, iar românii sunt tot mai hotărâți să voteze un Președinte care a făcut, nu doar unul care care promite”, se arată în comunicatul de presă remis redacției PSnews.ro

Camera Deputaților a respins ordonanța de urgență care permite aleșilor locali să schimbe formațiunea politică fără a își pierde mandatul, cu 195 voturi pentru, 109 împotriva și 21 de abțineri. Astfel, ordonanța nu a întrunit numărul necesar de voturi pentru a trece de Camera Deputaților.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *