Skip to content
Politică

Reacție extrem de dură a unui jurnalist Antena 3 față de Turcescu

Robert Turcescu a declarat, duminică, faptul că a fost colonel-acoperit, lucru care a uimit opinia publică, iar pentru  a întări cele scrise pe blog, Turcescu a apărut duminică seară în cadrul unei emisiuni la B1TV, și a reluat cele declarate deja pe blog.

Colegii de breaslă au reacționat imediat. Radu Tudor, jurnalist la Antena 3, a avut o reacție extrem de dură față de Turcescu.

”Cand vreun adversar al lui Basescu spune ceva bun despre actiunea unui serviciu fara sa aiba vreo legatura cu acesta, gata, e spion, e agent, e acoperit, e cu bubulii, cu octogonu’, trebuie etichetat in fel si chip sau injurat.

Cand apare cel mai gretos basist si spune ca este ofiter acoperit, colegii lui de trib vin si spun spun : “Domne, e bine, e cu armata, e cu serviciile NATO (?!?!), e o mandrie”. Noaptea mintii e un concept prea bland pentru aceasta explozie a decerebrarii si murdariei umane.

Asemenea lepre n-a produs nici Sectia de propaganda a PCR. Plina si ea de colonei stalinisti, ca si astia facuti la apelul bocancilor de regimul dezastruos Basescu.

Armata Romana e o institutie respectabila, care si-a castigat reputatia cu sange si sacrificii de sute de mii de oameni in razboaie importante pentru existenta acestei natii, mai jalnicilor! Iar meseria de jurnalist e frumoasa si n-are legatura cu mutra voastra stramba de acoperiti, platiti sa mincati ce aduna vidanja.

Din porcaria ta sa reusesti sa murdaresti si o respectabila institutie a Romaniei si a patra putere in stat, asta e o anti-performanta pe care doar agentii descalecati de pe tancurile sovietice au mai facut-o dupa 1944. Apropo, unii dintre ei le sunt bunici si parinti.

Aschia nu sare departe de trunchi”, a scris Radu Tudor pe blog.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *