Skip to content
Politică

Reacția furibundă a lui Mircea Badea cu privire la nominalizarea lui MRU la SIE: ”Acest cretin…” (VIDEO)

Realizatorul emisiunii ”În gură presei”, Mircea Badea, reacționează furibund cu privire la nominalizarea lui Mihai Răzvan Ungureanu pentru șefia Serviciului de Informații Externe.

”Bugetarul Sase Case Anticoruptie Iohannis a propus acest cretin sef la SIE. Nu-i vorba, a mai fost pus si de Basescu.Basistii si-au luat tara inapoi! Mi-e scarba, dar tara asta merita tot ce i se intampla.”, precizeaza realizatorul Antena3, Mircea Badea, pe pagina sa de socializare.

7 comentarii la “Reacția furibundă a lui Mircea Badea cu privire la nominalizarea lui MRU la SIE: ”Acest cretin…” (VIDEO)

 1. Daca iti este scarba de tara asta de ce nu pleci ?
  Si noua ne este scarba sa te mai vedem.
  Daca era Ponta si Voiculescu alias „dom profesor”, cu gastile lor nu ti-ar mai fi fost scarba ?
  Scuteste-ne.

 2. NU ! NU ! NU ! NU ! NU ! ……
  Cine era DISPERATUL(!?) care racnea pe scena inainte de Referendumul pentru demiterea Bashescului ? Cum cine ? Propunerea lui JosHannis pentru SIE. De-asta l-au ales basistii in 16 noiembrie ? Da, sa-i readuca la putere.

 3. cu idioti ca tine care persista si insista la tembelizor toata ziua de ani de zile nici nu e de mirare ce se intampla in tara asta.

 4. Vedeti bine ca si-au luat tara inapoi. Da, acesti cretini, ticalosi, tradatori, marionete. Aplaudati de alegatori cretinoizi si lumini licuricioase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *