Skip to content
Politică

Reacția HALUCINANTĂ a șefei DIICOT despre excursia de la Paris cu Elena Udrea

Sefa DIICOT Alina Bica a vorbit pentru prima data, joi seara 30 octombrie 2014, despre pozele in care apare alaturi de Elena Udrea, la o partida de shopping in Paris. Declaratiile Alinei Bica sunt insa unele uluitoare si nu au nimic in comun cu pozitia pe care o ocupa.

Alina Bica a fost sunata de o ziarista de la stirile TVR, discutia fiind inregistrata. Dialogul a fost postat insa pe blogul jurnalistului Adelin Petrisor, dupa ce conducerea editoriala a TVR ar fi refuzat sa publice convorbirea, potrivit luju.ro.

Adelin Petrisor a explicat ca Alina Bica a sunat-o pe ziarista TVR dupa ceva timp de la declaratii, cerandu-i sa nu le faca publice, pe motiv ca nu stia ca a fost inregistrata, asta desi chiar ea afirma “banuiesc ca ma inregistrati”, dupa cum se va vedea. De asemenea, potrivit lui Adelin Petrisor, ziarista ar mai fi fost sunata si de la biroul de presa DIICOT, primind chiar si un mail in care i se preciza ca discutia a fost “amicala”.

Revenind la declaratiile Alinei Bica, sefa DIICOT a explicat ca nu intelege care este problema, in conditiile in care nu a aparut in ipostaze dezolante sau “tragand pe nas”. Cat despre Elena Udrea, nu considera ca este o problema cu protejata lui Basescu.

Citește și: DEZVĂLUIRI fără precedent despre Elena Udrea. Cutremur la vârful DIICOT

Iata dialogul dintre Alina Bica si ziarista TVR:

Alina Bica: Nu comentez, va rog din tot sufletul, nu comentez absolut deloc. E o chestiune privata, doriti sa faceti dezbatere publica pe ea, dezbateti public, nu comentez. Chiar nu e cazul.
Reporter: Totusi apareti in niste poze…

Alina Bica: Ce am aparut domne? Acum banuiesc ca inregistrati convorbirea. In ce poze am aparut? N-aveti prieteni, nu iesiti in week-end? Am aparut in pozitii dezolante? Am aparut tragand pe nas? Cum am aparut? Nu aveti prieteni, nu iesiti in weekend-uri? Nu va duceti? Locuiti numai in casa? In ce pozitii am aparut? Doi la mana: vreunul dintre acele documente poarta semnatura mea, doamna? In ce pozitii am aparut? In niste pozitii pe strada.

Reporter: Impreuna cu doamna Udrea.

Alina Bica: Si? E vreo problema? Eu va intreb pe dumneavoastra. E vreo problema ca-i doamna Udrea?
Reporter: Dumneavoastra stiti mai bine. E vreo problema cu doamna Udrea?

Alina Bica: Nu cred ca am o problema cu doamna Udrea, ca nu vad de ce-as avea. Doi la mana, nu inteleg care este problema. Pozitia publica si politica a doamnei Udrea este una, chestiunea privata este alta. Haideti, deci comentati ce doriti.

Reporter: Si mai este o singura problema in legatura cu cheltuielile foarte mari.

Alina Bica: Va mai spun inca o data. Ati vazut vreo chitanta purtand numele meu?

Reporter: Apar acolo niste cheltuieli foarte mari.

Alina Bica: Doamna… Bun. Da mai… Va mai spun inca o data. Acele documente publicate pe site, au vreunul semnatura mea pe ele?”

*Ascultati aici declaratiile Alinei Bica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *