Skip to content
Politică

Reacția liderului deputaților PNL la plecarea unui liberal greu

Liderul deputaților liberali a reacționat la plecarea lui Cristinel Bîgiu din PNL și înscrierea acestuia în PSD.

George Scutaru spune că Bîgiu nu mai aparține PNL din 15 septembrie.

”Din 15 septembrie, Bîgiu nu mai aparține PNL, din punctul nostru de vedere, nu mai face parte din familia liberală. Nu a fost exclus pentru că e greu în campania electorală să faci o delegație permanentă la nivel național, să aduni oamenii chiar dacă e vorba de un președinte de consiliu județean. Dar, de facto Bîgiu, nu mai face parte din PNL”, a anunțat astăzi, într-o conferință de presă, președintele PNL Buzău deputatul George Scutaru.

Liderul liberal a declarat însă că regretă că Bîgiu a ”cedat presiunilor și promisiunilor PSD” și că președintele Consiliului Județean a ales să nu mai facă parte din “familia liberală”, alegând să ”bată palma cu PSD”, care i-ar fi promis acestuia că-l va sprijini pentru un nou mandat la șefia Consiliului, la viitoarele alegeri.

”Acum 12 ani, împreună cu domnul Cristi Bîgiu am pornit o lupă frumoasă, intensă, de creștere a Partidului Național Liberal la nivelul județului Buzău. Din păcate, domnia sa a înțeles să se despartă de PNL. De astăzi, drumurile noastre politice se despart (…) Regret faptul că al nostru coleg și președinte al Consiliului Județean Buzău a ales să se despartă de echipa liberală și să plece la PSD. Consider regretabil că Bîgiu a ales să cedeze promisiunilor și presiunilor PSD. Nu cred că PSD se va ține de cuvânt și peste doi ani Cristi Bîgiu va fi candidat la președinția Consiliului Județean din partea PSD. La modul cum s-au comportat în 2012 în timpul campaniei electorale nu m-aș încrede în palma bătută cu PSD”, a precizat liderul PNL Buzău, George Scutaru.

5 comentarii la “Reacția liderului deputaților PNL la plecarea unui liberal greu

  1. In primul rand diletantul asta de Scutaru daca ar fi citit in viata lui macar o singura data tot statutul PNL sau legea partidelor politice, ar fi aflat ca implicit inscrierea in alt partid e echivalentul demisiei. Adica nu mai are el placerea sadica de a exclude ! Placere ce le-a fost refuzata si de Tariceanu cand a plecat . In al doilea rand, mai usor domnule Scutaru cu familia liberala, ca in Europa ati ales sa nu mai fiti in ea. Lasa tu cine e liberal si cine nu. Ca doar nu sunteti voi doar pentru ca asa va cheama . Ati vandut partidul cu principii cu tot si ati pastrat doar numele. Si va dati destepti. Vai de voi…

    1. Corect ,mai mult seful CJ a fost ales pe liste USL deci si cu votul PSD asa ca sa lase musiu scutaru gargara ieftina.Inclusuv el a fost ales cu voturi psd deci e ipocrit.

  2. Ma, daca PSD-ul asta a fost si e atat de puternic, de ce dracu au mai acceptat sa se faca USL-ul de trista amintire si n-au candidat SINGURI??

    1. Nu bre ! PSD-ul „a acceptat” sa se faca USL ! Ca (printre altele !!!) sa poata fi demis Basescu, lucru care nu s-a mai intamplat ….si din cauza ca lu` Crinutu` i-a fost teama sa ia orice decizie majora ori minora, drept pt care ” numa` a stat ” – ca badea Gheo`….razamat de-un gard ! Drept pt care cei 7,4 milioane de romani….au votat degeaba !

  3. Scutaru e un papagal „acoperit” cu ceva activitati la Moscova.De altfel, nu are nicio valoare politica sau electorala ,singura lui calitate fiind obedienta fata de sefi.Acum are ocazia sa se remarce ca si presedinte PNL Buzau, impreuna cu alta valoare PDL-ista, Cezar Preda!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *