Skip to content
Politică

Reacția logodnicului asistentei care și-a pierdut viața în accidentul aviatic

Cristian Ciortan, logodnicul asistentei care a pierit în tragedia aviatică de la Siutghiol, a vorbit despre evenimentul de luni, în cadrul unei intervenții la antena3.

Inițial, bărbatul a crezut că este vorba despre o glumă.

„Un prieten m-a anunţat că elicopterul SMURD s-a prăbuşit în lac. Am crezut că e o glumă. Am plecat spre locul respectiv, dar odată ajuns la faţa locului mi-am dat seama că eforturile de căutare nu au fost suficiente”, a afirmat Cristian Ciortan.

„Din punctul meu de vedere nu am văzut resurse foarte multe care să arate o mobilizare concentrată şi profesională.(…) Am senzaţia şi nu vreau să critic pe nimeni, este doar o părere personală, că avem anumite probleme la managementul situaţiilor de urgenţă. Dacă noi, la nivel de România, nu reuşim să avem o viziune de ansamblu despre o posibilă situaţie de urgenţă şi să stabilim planul de contingeţă care implică resurse materiale, umane şi proceduri, trebuie să apelăm la cei de afară.

(…) Am avut nişte mesaje superbe de la ea. Cred că a murit fericită, pentru că cu un minut înainte de impact mi-a scris că dragostea noastră va fi pentru totdeauna”, a mai afirmat acesta.

„Nu s-a intervenit cum trebuie. Este o chestiune de management. Sunt soluții. Sunt oameni capabili să facă treabă. Este momentul declarațiilor. Nu cred că politizarea acestei situații aduce vreun beneficiu. Este cazul să aducem specialiști. Restul e cancan”, a zis Cristian Ciortan într-o intervenție la Antena 3.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *