Skip to content
Magazin Societate

Reacția lui Cristi Minculescu, după ce Metallica a cântat melodia ‘De vei pleca’: ‘Piele de găină – e puţin spus’

Legendara trupă americană Metallica a revenit miercuri pe Arena Naţională din Capitală, după 20 de ani de la primul concert susţinut în ţara noastră, unde zeci de mii de fani au luat parte la un show de zile mari. Unul dintre cele mai spectaculoase momente oferit în timpul concertului a avut loc când de pe scena s-a auzit piesa „De vei pleca”, a trupei Iris.

„Piele de găină – e puţin spus”, a scris Cristi Minculescu pe o reţea socială, impresionat de momentul care a fost îndelung aplaudat, scrie b1.ro.

„Vocea lui Cristi Minculescu ne-a pus acest cântec, pentru totdeauna, în suflete… Vă mulțumim din inimă!”, apare scris pe pagina oficială de Facebook a lui Cristi Minculescu.

Trupa americană Metallica a pășit pentru a patra oară pe o scenă din țara noastră, iar vocile a zeci de mii de oameni au răsunat laolaltă pe cele mai cunoscute acorduri. Legendara trupă s-a întors în faţa fanilor români după spectacolele susținute în 1999, pe stadionul Lia Manoliu, 2008, pe stadionul Cotroceni și în 2010, la Romexpo, în cadrul Sonisphere. Trupa a susținut concertul în componența James Hetfield (voce), Lars Ulrich (tobe), Kirk Hammett (chitară) și Robert Trujillo (bas) într-un recital deschis de trupele Ghost şi Bokassa.

Artiștii nu s-au limitat doar la spectacol. Au donat 250.000 de euro asociației care construiește primul spital de oncologie pediatrică din România.

Primul Spital de Oncologie și Radioterapie Pediatrică din România va avea 9 niveluri, 6 etaje și 12.000 mp. Potrivit site-ului asociației, proiectul este finanțat exclusiv din donații de la persoane fizice și companii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *