Skip to content
" "
Politică

Reacția lui David Cameron la videoclipul care arată decapitarea ostaticului britanic David Haines

Ca urmare a videoclipului postat de către militanții Statului Islamic ce ar arăta  decapitarea ostaticului britanic David Haines, premierul britanic David Cameron a avut  poziție dură la adresa acestora.

David Cameron a transmis că inima lui e alături de familia lui Haines și că va face „tot ce le stă în putere pentru a-i vâna pe criminali”.

„Uciderea unui angajat umanitar nevinovat este o crimă îngrozitoare și demnă de dispreț. Un act rău de tot. Inima mea este alături de familia lui David Haines care a demonstrat un curaj extraordinar și tărie de-a lungul acestui calvar”, a afirmat el într-un comunicat publicat de Downing Street, citat de agerpres.

„Vom face tot ce ne stă în putere pentru a-i vâna pe acești criminali și a ne asigura că ei se vor confrunta cu justiția, oricât de mult este nevoie”, a mai afirmat Cameron.

Potrivit centrului american de supraveghere a site-urilor islamiste SITE, Statul Islamic a revendicat execuţia prin decapitare a lucrătorului umanitar britanic David Haines, ca represalii faţă de intrarea Marii Britanii în coaliţia împotriva acestei organizaţii jihadiste.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *