Skip to content
Politică

Reacția lui David Cameron la videoclipul care arată decapitarea ostaticului britanic David Haines

Ca urmare a videoclipului postat de către militanții Statului Islamic ce ar arăta  decapitarea ostaticului britanic David Haines, premierul britanic David Cameron a avut  poziție dură la adresa acestora.

David Cameron a transmis că inima lui e alături de familia lui Haines și că va face „tot ce le stă în putere pentru a-i vâna pe criminali”.

„Uciderea unui angajat umanitar nevinovat este o crimă îngrozitoare și demnă de dispreț. Un act rău de tot. Inima mea este alături de familia lui David Haines care a demonstrat un curaj extraordinar și tărie de-a lungul acestui calvar”, a afirmat el într-un comunicat publicat de Downing Street, citat de agerpres.

„Vom face tot ce ne stă în putere pentru a-i vâna pe acești criminali și a ne asigura că ei se vor confrunta cu justiția, oricât de mult este nevoie”, a mai afirmat Cameron.

Potrivit centrului american de supraveghere a site-urilor islamiste SITE, Statul Islamic a revendicat execuţia prin decapitare a lucrătorului umanitar britanic David Haines, ca represalii faţă de intrarea Marii Britanii în coaliţia împotriva acestei organizaţii jihadiste.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *