Skip to content
Politică

Reacţia lui Lucian Bode după aterizarea de urgență a elicopterului american: Este o anchetă în derulare

Facebook/Lucian Bode

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a afirmat, joi, după ce un elicopter militar american a aterizat de urgenţă în centrul Bucureştiului  că nu există victime, ci doar pagube materiale şi că este o anchetă în derulare.

Elicopterul aparține forțelor armate americane. În momentul în care au constatat acea defecțiune tehnică, au constatat că pierd din altitudine și au hotărât să aterizeze forțat, într-un loc pe care ei l-au considerat sigurSunt doar pierderi materiale. La aterizare a atins doi stâlpi de iluminat din Piața Charles de Gaulles, care au căzut peste mașinile care erau în acel moment în piață. Sunt câteva mașini avariate. Nu sunt victime.

Noi am securizat zona. Se dirijează circulația, în așa fel încât, după ce se fac toate procedurile tehnice, acest elicopter să fie ridicat și transportat la baza aeriană.

Este o anchetă în derulare. Cu siguranță vor participa și specialiști ai MAI și proprietarii elicopterului„, a declarat ministrul Afacerilor Interne.

Ministrul Muncii Raluca Turcan afirmă că s-a aflat în zonă în momentul în care poliţiştii au degajat zona: “Am fost martora momentului când personalul MAI a degajat piața Charles de Gaulles într-un mod prompt și profesionist. Felicitări forțelor MAI care astăzi au gestionat în timp real o situație dificilă care putea duce la o catastrofă. Am fost martora momentului când personalul MAI a degajat piața Charles de Gaulles într-un mod prompt și profesionist. Felicitări pentru intervenția extraordinară!!!”, a scris Turcan,  pe pagina sa de Facebook.

Un elicopter militar a aterizat de urgenţă, în această dimineaţă, în sensul giratoriu din Piaţa Charles de Gaulle, din Bucureşti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *