Skip to content
" "
Politică

Reacția lui MRU, după ce PSD a anunțat că nu va participa la vot

Votul din Parlament pentru numirea lui Mihai Răzvan Ungureanu la conducerea Serviciului de Informaţii Externe va avea loc mâine la ora 17.

Președintele interimar al PSD, Rovana Plumb, a declarat, luni, că social-democrații nu îl vor vota pe Mihai Razvan Ungureanu la șefia SIE.

Citește și: PSD anunță demersul care i-ar putea fi fatal lui MRU

În acest context, solicitat să comenteze poziția PSD, Mihai Răzvan Ungureanu a declarat că așteaptă să vadă cum va decurge ziua de mâine.

„Vedem voturile, cum am spus votul este sacru. Va propun sa discutam despre aceasta (n.r. – referitor la pozitia PSD) maine – astept sa vad cum decurge ziua de maine. Deocamdata ne gandim la ce va urma. Am un sentiment de profunda responsabilitate, firesc”, a declarat, luni, Mihai Răzvan Ungureanu.

" "
" "

5 comentarii la “Reacția lui MRU, după ce PSD a anunțat că nu va participa la vot

  1. Da….exact de profunda responsabilitate ! Abia apuca sa ajunga la un serviciu in care NU TREBUIE SA DEA NIMANUI SOCOTEALA CE FACE CU BANII PUBLICI ! Pt ca prin lege, nici nu poate fi intrebat !!! Asa ca ….”trai pe vatrai ” !!!

  2. Votul este sacru? Cand? Cele 7,4 milioane cum au fost? S-a opus cumva MRU acelei samavolnicii, el care azi spune ca votul este sacru?

  3. „Vedem voturile, cum am spus votul este sacru,,,
    Pai alea 7,4 milioane de voturi care l-au trimis pe Basescu acasa, nu erau sacre mai, ipocritule ???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *