Skip to content
Politică

Reacția lui Orban după ce Firea a anunţat că vrea să îl cheme la raport: Doamna ar trebui să reflecteze la dezastrul pe care l-a provocat

PSnews
" "

Premierul Ludovic Orban a reacţionat după ce prim-vicepreşedintele PSD Gabriela Firea a anunţat că PSD îl va chema la raport în Parlament pe tema proiectului de buget, spunând că “doamna ar trebui să reflecteze la dezastrul pe care l-a provocat în administraţia Bucureştiului” şi la cheltuielile “nesăbuite” făcute cu clientele adunate din rândul PSD-ului din toate localităţile din jurul Bucureştiului.

Ludovic Orban a fost întrebat joi, într-o conferinţă de presă susţinută la Constanţa, ce părere are despre afirmaţia Gabrielei Firea potrivit căreia va fi chemat în Parlament pentru răspunde unor chestiuni pe tema bugetului de stat.

" "
" "

Doamna Firea a pierdut alegerile pentru Primăria Capitalei şi sfatul pe care i l-am dat astăzi primarului general ales a fost acela să facă un audit foarte serios la Primăria Capitalei care a fost lăsată plină de datorii de fostul primar general în condiţiile în care bucureştenii nu au simţit aproape nimic de pe urma mandatului de patru a fostului primar general.

Eu cred că doamna ar trebui să reflecteze la aceste lucruri, la dezastrul pe care l-a provocat în administraţia Bucureştiului, la cheltuielile nesăbuite făcute cu clientele adunate din rândul PSD-ului din toate localităţile din jurul Bucureştiului în societăţi care nu au niciun fel de utilitate pentru binele public al Bucureştiului şi în alte cheltuieli iresponsabile pe care le-a declanşat fără să aibă resursele financiare necesare. 

În privinţa legii bugetului de stat, obiectivul nostru este acela de a adopta legea bugetului de stat şi legea bugetului asigurărilor sociale de stat până la data de 31 decembrie”, a declarat Orban.

Prim-vicepreşedintele PSD Gabriela Firea a anunţat că social-democraţii au decis joi să îl cheme la raport pe prim-ministrul Ludovic Orban privind proiectul de buget pe anul viitor.

”Dacă nu este nimic de ascuns şi dacă Guvernul nu are intenţia de a majora TVA, atunci de ce Executivul nu pune în transparenţă decizională proiectul de buget pe 2021”, a adăugat Firea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *