Skip to content
Politică

Reacția lui Ponta, după ce UDMR a declarat că NU îl susține

Premierul Victor Ponta a reacționat după ce Kelemen Hunor a declarat  că decizia UDMR privind susținerea în turul II este să transmită electoratului său să voteze liber.

„Am văzut decizia colegilor noştri de la UDMR şi cred că este o decizie foarte corectă. Au spus – nu îl susţinem pe dl Iohannis pentru că nu a spus niciodată în ce măsură apără drepturile minorităţilor, lăsăm fiecare dintre alegătorii noştri să voteze cum cred că este bine. Vreau să spun un lucru, o să-i reprezint pe toţi cetăţenii români indiferent de regiunea din care provin, de etnia lor, de religia lor, cât timp sunt români, cât timp se simt cu adevărat români eu mă simt obligat faţă de ei, şi asta voi face după 16 noiembrie”, a declarat  Victor Ponta, citat de Agerpres.

Deși Kelemen Hunor a declarat că în ședința formațiunii mai mulți membri ai UDMR și-au exprimat dorința de a îl susține pe Victor Ponta în turul al II-lea, acesta a precizat că din cauza alianței cu PRM, UDMR nu va face nici un fel de îndemn.

În acest context, mesajul transmis de Kelemen Hunor pentru electorat a fost ca fiecare să voteze liber,  dată fiind alianța dintre PRM și UNPR.

4 comentarii la “Reacția lui Ponta, după ce UDMR a declarat că NU îl susține

 1. Dottore,
  …decizie foarte corecta?!
  La noi, la tara, la scoala generala am fost invatati ca nu este corect ”foarte corecta”!
  Zicea dascalul ca chestiile sunt corecte sau incorecte!
  Daca nu-i asa, scuzati! Eu nu am doctoratul!

  1. Beles Canu….vad ca esti un mare filolog, chiar daca esti de la tara si nu ai doctoratul..inseamna ca tu il intelegi pe betiv cu navele lui care se ” scufundaseu „….

 2. Iata o explicatie academica :
  … În general cuvântul corect nu definește perfecțiunea absolută. În consecință, ”corectitudinea” poate avea grade diferite ce pot fi comparate (testele, de exemplu, poț avea răspunsuri parțial corecte)….
  Asadar, esti penibil, stimabile, dar te dai erudit. Se vede totusi ca ai facut scoala la tara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *