Skip to content
Politică

Reacția lui Ponta după Congres: Tot ceea ce a reprezentat PSD a fost șters!

stirileprotv.ro

Fostul prim-ministru Victor Ponta a reacționat, pe fondul Congresului extraordinar al Partidului Social Democrat, organizat în weekendul ce tocmai a trecut.

Mai precis, într-o postare de pe contul personal de Facebook, Ponta s-a arătat dezamăgit de modul de desfășurare al evenimentului, susținând că ”tot ceea ce a reprezentat PSD a fost șters”. În plus, ex-premierul susține că nu s-au regăsit deloc valorile pe care PSD încearcă să le propună, în discursul liderului PSD, Liviu Dragnea.

Fostul președinte al PSD critică și faptul că în Congres, contestatarii nu au avut voie să își țină discursurile.

”Ieri a fost primul Congres al unui Partid politic în care opozanții nu au avut voie nici măcar să ia cuvântul ( chiar și la PCR în 1981 Constantin Pirvulescu a putut să ia cuvântul la Congres și să spună că “Ceausescu pune pe primul plan interesul lui personal în daună Partidului….. Congresul nu se ocupă de probleme țării, ci de glorificarea personală a lui Ceausescu”-parcă sună la fel că la Dragnea nu?!?)”, a mai spus Ponta.

Totodată, Victor Ponta o atacă, în postare, și pe Viorica Dăncilă, despre care spune că s-a așezat și guvernamental și politic pe funcțiile ocupate de Adrian Năstase având ca singur merit obedienta față de Liviu Dragnea – e greu să spui ca asta reprezintă un progres.

”Ieri au avut loc scene aberante care au fost sancționate și se analiștii tradițional favorabili PSD dar uluiți de situația actuală. Ieri PSD a devenit oficial PDL cu un lider chiar mai mincinos și mai paranoic decât Traian Băsescu (deși toți credeam că așa ceva nu va mai fi posibil în România). Ieri, ultimii lideri cu vechime și anvergură în PSD care au mai avut curajul să deschidă gură : Ecaterina Andronescu și Nicu Banicioiu au fost umiliți de niște pedisti care au confiscat PSD și îl duc la pierzanie. Din acest motiv am datoria să construiesc o alternativă politică pentru toți oamenii de centru stânga, social democrați europeni, care nu pot fi cumpărați sau șantajați de Grupul Infracțional de la Teleorman care a confiscat PSD, Guvernul, Parlamentul și se pregătesc să confiște toată România! Sper că alături de mine și #ProRomania să vina alegătorii și simpatizanții onești care simț că trebuie făcut ceva!”, a mai afirmat Victor Ponta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *