Skip to content
Politică

Reacția lui Ponta la megadosarul Microsoft în care sunt inculpați 9 foști miniștri

Premierul Victor Ponta a reacționat la dosarul Microsoft în care sunt inculpați nouă foști miniștri. Aceștia sunt acuzați de luare de mită, trafic de influență, spălare de bani și abuz în serviciu.

Premierul Victor Ponta a declarat că justiția trebuie să-și facă datoria

„Nu am avut acces decât la informațiile din 2010 ”, a mai spus premierul Victor Ponta.

„Singurele informaţii pe care eu le am sunt cele pe care le-am şi prezentat public, constatate de Corpul de Control al primului-ministru, referitoare la nereguli grave şi ilegalităţi comise de către miniştrii Funeriu şi Vreme, dacă nu mă înşel. Alte lucruri nu cunosc şi nu pot să comentez”, a mai spus Ponta, de la Houston.

Direcția Națională Anticorupție cere Parlamentului încuviințarea urmăririi penale pe numele a nouă miniștri în dosarul Microsoft. Printre aceștia se numără Ecaterina Andronescu, Valerian Vreme, Daniel Funeriu și Dan Nica.

Procurorul şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Laura Codruţa Kovesi, a transmis procurorului general al P.I.C.C.J, solicitări în vederea sesizării preşedintelui României, a Senatului, a Camerei Deputaţilor şi a Parlamentului European, pentru formularea cererilor de efectuare a urmăririi penale faţă de cei nouă foşti miniştri.

1 comentariu la “Reacția lui Ponta la megadosarul Microsoft în care sunt inculpați 9 foști miniștri

  1. Nu le Dati Nici o incuviintare, va rog. Sa o vad pe Udrea si Videanu si apoi sunt de acord si cu alte „personalitati”. Exagereaza acest DNA!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *