Skip to content
Politică

PSD, replică la propunerea lui Băsescu

Victor Ponta a reacționat, prin purtatorul de cuvânt Gabriel Firea, la propunerea președintelui Traian Băsescu de a participa la o confruntare cu contracandidatul său Klaus Iohannis chiar la Palatul Cotroceni

Potrivit purtătorului de cuvânt al candidatului PSD Victor Ponta, echipa „Băsescu-Iohannis vrea spectacol”.

„Echipa Basescu- Iohannis iese la rampa. Vor spectacol, nu dezbatere, pentru ca Iohannis fuge de invitatia televiziunilor. Ca de obicei, Basescu il ajuta pe iohannis, pentru ca el e omul lui. Ne-am saturat de scandalul dui Basescu din ultimii 10 ani. Televiziunile sunt cele mai serioase. Il asteptam pe Klaus Iohannis la tv incepand de luni seara”,a declarat Gabriela Firea, purtătorul de cuvânt al campaniei prezidențiale a candidatului Victor Ponta.
„Traian Băsescu a luat notă despre faptul că cei doi candidați și echipele lor de campanie nu pot conveni asupra unui loc neutru, în care să se desfășoare dezbaterea/dezbaterile dintre candidații pentru funcția de președinte al României, domnul Victor-Viorel Ponta și domnul Klaus Werner Iohannis.Convins că dezbaterile sunt esențiale pentru democrație și pentru buna informare a electoratului, precum și de faptul că dezbaterea/dezbaterile sunt dorite de cei doi candidaţi, președintele României, domnul Traian Băsescu, face următoarea propunere pentru desfășurarea dezbaterilor dintre domnul Victor-Viorel Ponta și domnul Klaus Werner Iohannis”, se arată în comunicatul Administrației Prezidențiale.

4 comentarii la “PSD, replică la propunerea lui Băsescu

    1. Imbecilule, (ca sa folosesc apelativul tau) du-te la scoala, analfabetule, si apoi ocupa-te tu de politica ! Sau du-te langa Eba sau Igas, ca poate inveti si tu, branconierule care vrea el sa vorbeste nu noi despre succesurile lui, poate inveti cum se scrie du-te. Sau „dute” (ca sa te citez din nou) … unde ma gandesc eu sa te trimit !

  1. Asta e dus cu sorcova… Singura chestie pe care e in stare sa o spună e ca e vina lui Băsescu. Fuge ca dracu de tămâie de o confruntare pt ca nu are ce sa spună, toata campania lui e numai minciuni, economia e in buda iar el e măscăriciul Europei.

  2. :)))) Ia uite bre, ce s-a umplut de basisti pe aici ! Deja pute a baseala pana in diaspora. Adica paluga asta necuvantatoare de Iohannis nu vrea sa vina la confruntare nici macar la televiziunile basiste, si tot altii sunt de vina pentru neputinta lui. Ponta daca e destept, nu se mai duce nicaieri, la nici o dezbatere, ca oricum fascistii astia basisti nu pricep nimic. Ei mai au doar o sansa: sa iasa cu bata la manifestatii de strada in loc sa mearga democratic la vot. Sa vedem, crapa jegosii de nervi ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *