Skip to content
Politică

Reacția lui Remus Borza după ce a aflat că va fi demis din funcția de consilier: Această negare şi lipsă de asumare va costa PSD

psnews.ro

După ce mai multe surse politice au arătat că premierul Viorica Dăncilă îl va demite pe Remus Borza pentru declaraţiile despre concedierile din sectorul public care este prea aglomerat, consilierul guvernamental a avut o primă reacţie în care nu neagă informaţia ci arată că PSD va rata o şansa istorică dacă va continua să ignore această problemă, informează b1.ro.

Este posibil. E dreptul suveran al premierului: cine m-a numit poate să mă şi demită. Nu e nicio tragedie, dacă într-adevăr aşa stau lucrurile. Doar că Guvernul Dăncilă şi implicit PSD aveau o şansă istorică de a se recredibiliza, de a-şi asuma şi corecta o anumită evoluţie a unor stări de lucruri sau realităţi economice. Sigur, nu au făcut-o, probabil din raţiuni tot politice, doar că această negare şi lipsă de asumare va costa PSD, dar în primul rând va costa ţara”, a spus Remus Borza pentru dcnews.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *