Skip to content
Politică

Reacția lui Robert Negoiță, după audierile din dosarul referendumului

" "

Vicepreședintele Partidului Social Democrat, Robert Negoiță, a venit în fața procurorilor pentru audieri, vineri, în dosarul „Referendumului”.

Citește și Două nume importante din PSD, audiate în dosarul ”Referendumului”

" "
" "

Robert Negoiță a declarat, vineri, după audieri, că a fost întrebat despre ziua votului la referendum, care s-a desfășurat, după părerea sa, absolut normal și în termeni legali.

„Despre ziua votului la referendum, despre modul în care ne-am organizat. Am făcut exact același lucru pe care l-am făcut și la alegerile din 2012, și la prezidențialele din 2014. A fost același gen de organizare și mobilizare ca în toate celelalte alegeri. Consider că e normal să faci campanie electorala, într-un sens sau altul, pentru că sunt reglementate prin lege.

Nu știu în ce măsura a sărit calul sau nu. (n.r. – Liviu Dragnea).

Mesaje de mobilizare s-au dat și mie mi se par normale cu ocazia fiecărui scrutin. Nu a fost nimic special față de celelalte. Datoria noastră este de a face campanie pentru a mobiliza oamenii să iasă sa voteze, de asta facem alegeri., a declarat Robert Negoiță.

 

" "

1 comentariu la “Reacția lui Robert Negoiță, după audierile din dosarul referendumului

  1. Ce caz se face cu referendumul ! Domnii procurori poate ne explica si noua, prostimii, in ce calitate a iesit Basescu sa indrume publicul sa nu participe la vot, pentru ca era el implicat ! Si mai apoi, poate domnii procurori afla si la ce mari cotidiene ale lumii au fost dati peste 500 mil Euro, (bani furati de hoardele portocalii) pentru ca principalele cancelarii occidentale sa fie mintite ca nu avem in Constitutie cuprins articol ce se refera la revocarea presedintelui si ca de fapt vointa celor peste 7 mil de romani a fost lovitura de stat. Domnilor, ocupati-va de jigodismele acestui individ, sunt nenorociri pe spinarea unei natii amarate !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *