Skip to content
Sport

Reacţia lui Sebastian Colţescu, arbitrul acuzat de rasism de toată Europa

facebook

Sebastian Colţescu (43 de ani) a declanşat un scandal colosal cu care a „reuşit“ să umbrească toate meciurile de marţi seară din Liga Campionilor.

Planeta fotbalului pare că s-a oprit pe loc după ce Sebastian Colţescu a folosit apelativul „negru“ pentru a-l descrie pe Pierre Webo, fost fotbalist camerunez, acum în stafful clubului Istanbul Başakşehir.

De aici a plecat scandalul care a dus la oprirea definitivă a partidei PSG – Istanbul Başakşehir, după numai 14 minute. UEFA a anunţat că partida se va relua diseară (ora 19.55), fără brigada din România formată din Ovidiu Haţegan (central), Sebastian Gheorghe (asistenţi) şi Sebastian Colţescu (rezervă), scrie adevarul.ro.

În această dimineaţă, probabil, speriat de dimensiunea scandalului, Sebastian Colţescu a avut o reacţie scurtă pe contul său de Twitter.

Îmi cer scuze pentru această neînţelegere. Nu am avut intenţia de a fi rasist. Într-un astfel de context, oamenii nu se pot exprima corect şi pot fi înţeleşi greşit. Îmi prezint scuzele în numele UEFA Champions League. Sper că mă veţi înţelege“, a scris centralul din Craiova.

 

3 comentarii la “Reacţia lui Sebastian Colţescu, arbitrul acuzat de rasism de toată Europa

  1. & Cu expresii ca ,,dă-i galben la ăla negru”, ,,întotdeauna echipa gazdă e favorită”, ,,repetă după mine ca papagalul”, etc., folosite pe la emisiunile TV, la care era invitat și cu ceva ani mai în urmă, fotbalul pare că începe să devină și o parte din ceea ce povestește, a zis sau mai spune Șumudică sau alții care povestesc despre fotbal, ?

  2. & Faptul că Edi Iordănescu l-ar fi înlocuit pe Pereira cu Susic opinați că l-ar fi „sensibilizat” pe arbitrul partidei, francezii fiind probabil mai naționaliști și ceva mai puțin „indulgenți” cu jucătorii din spațiul fostei Iugoslavii, ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *