Skip to content
Politică

Reacția lui Sebastian Ghiță după decizia CCR privind Legea Big Brother: „O dovadă de iresponsabilitate maximă”

Deputatul Sebastian Ghiţă a declarat, după ce Legea securităţii cibernetice a fost declarată neconstituţională de CCR, ca urmare a unei sesizări a PNL, că o asemenea decizie reprezintă o dovadă de „iresponsabilitate maximă”, pentru care „vom plăti toţi”.

Sebastian Ghiţă consideră că decizia Curţii Constituţionale şi decizia PNL de a contesta legile privind comunicaţiile electronice sunt „total greşite”.

„Daca noi credem ca traim intr-o lume idilica, unde nu exista pericole de siguranta a cetateanului atunci ne inselam. Ma asteptam ca personaje profund demagogice precum Gorghiu sau Ludovic Orban sa nu inteleaga si sa se foloseasca de orice prilej pentru a se erija in aparatorii drepturilor si libertatilor. Voi cere sa fie primii acuzati si huliti public daca, Doamne fereste, ceva rau se intampla. Va trebui sa le cerem sa plece din viata politica. Dovedesc iresponsabilitate maxima si, din pacate, vom plati toti. S-au folosit de minciuni publice si au aratat ca nu inteleg ce prevedea acea lege. Au acuzat prevederi ce nu exista in lege. Am vorbit cu multi oameni simpli. Vor sa-si stie viata si familiile in siguranta. N-au nimic de ascuns. N-au problemele politicienilor cu coruptia si retrocedarile. Doamna Gorghiu trebuie sa invete ca legile se fac pentru oameni si nu pentru politicieni”, spune Sebastian Ghiţă, potrivit romaniatv.net.

 

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *