Skip to content
Politică

Reacția lui Tăriceanu după nominalizarea făcută de Ponta

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, este primul nume pe lista prezentată de Victor Ponta coaliției de guvernare privind viitorul premier.

”Trebuie să subliniez că cu toții am fost de acord ca avem un mandat primit de la electorat din 2012 în numele USL, care a fost dat pe baza angajamentului față de români pentru a incheia regimul Basescu. Eu inteleg ca acest mandat trebuie sa ni-l ducem mai departe prin continuarea USL pentru că România are nevoie și de politici economice și in acelasi timp nu putem sa neglijam componenta de responsabilitate sociala pe care o avem cu totii”, a precizat Călin Popescu Tăriceanu.

Pe lista prezentată de Victor Ponta se află și Florin Georgescu și George Maior. PLR va intra la guvernare după alegerile prezidențiale.

 

10 comentarii la “Reacția lui Tăriceanu după nominalizarea făcută de Ponta

    1. Aloooo, spitalul 9 !!! Antonescu l-a urcat pe cai mari pe politrucul numit Iohannis ! Incurci personajele, bre ? Iar Basescu a fost facut presedinte cu un partid de 6% in spate chiar de catre Tariceanu, dupa tradarea lui Stolojan ! Adica functia de prim-ministru si-a castigat-o, nu i-a dat-o Basescu din mosia de la Nana. Cat despre USL da, a fost impotriva, dar cand te urci intr-un tren fie si prin vointa altora si pacalesti electoratul cu o constructie politica, nu te mai arunci din el pana la prima statie. Ca-ti frangi gatul, si tie si partidului, cum s-a si intamplat. Macar din respect pentru amaratii aia care te-au votat asa, ca USL ! Bine, daca ai onoare, dar de unde asa ceva la acualii liberali basisti ?

  1. BRAVO, M-A BUCUR CA VICTOR PONTA A LUAT ACEASTA HOTARARE,SA SCAPAM IN SF.DE FIGURILE PDL,LUMEA NU-I MAI SUPORTA!!! FELICITARI SI SUCCES !!

    1. Eu zic ca ar fi bine, mai intai, sa va uitati pe la primarii aia de i-ati ales in Timisoara, ca v-au vandut minunatie de oras la tigani si voi nici nu v-ati dat seama. Si dupa aia sa dati sfaturi electorale si sa emiteti judecati de valoare.

  2. Cand o sa inteleaga electoratul din Romania ca executivul are cea mai mare putere in stat, adica Guvernele Psd.iste care ne.au inrobit cu atatea taxe, atunci o sa cred in viitorul acestei tari mult iubite si mai mult furata ai vanduta la straini

    1. Uiti ca in ultimii 10 ani, adica astia ai lui Basescu cel de dreapta, 8 ani am avut guvernare tot de dreapta ? Din 89 incoace au fost mai multi anii cu guverne de dreapta decat de stanga ! Daca nu ma crezi, calculeaza singur .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *