Skip to content
Societate

Reacția lui Tudorel Toader după scrisoarea publicată în Financial Times, împotriva lui Kovesi

agerpres.ro

Tudorel Toader reacționează după ce a trimis o scrisoare în publicația străină, Financial Times, în  care spune că Laura Codruța Kovesi nu ar trebui să fie numită procuror-șef european. Acesta declarat, joi, că este o scrisoare trimisă în numele Guvernului României.

Este o scrisoare oficială, redactată și trimisă în numele Guvernului României„, a răspuns Tudorel Toader, întrebat de HotNews.ro despre scrisoarea trimisă cunoscutei publicații financiare Financial Times.

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a trimis o scrisoare cunoscutei publicații financiare Financial Times în care spune că ”nu are nimic personal împotriva Laurei Codruța Kovesi”, dar ea nu ar trebui numită în funcția de procuror european.

Nu am nimic personal contra Laurei Codruța Kovesi, unul dintre cei trei candidați la poziția de procuror-șef în noua instituție a Procurorului European. Dar, din toate dovezile pe care le-am văzut – de la judecători, procurori și alte surse credibile – ea nu ar trebui numită în această poziție de o importanță vitală”, scrie Toader în Financial Times. Detalii AICI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *