Skip to content
Politică

Reacția lui Valeriu Zgonea privind audierea lui Hrebenciuc și Șova la DNA

" "

Președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, întrebat dacă a mai discutat cu Viorel Hrebenciuc, a transmis că da, au vorbit chestiuni personale, iar referitor la faptul că Dan Șova se află în aceste momente la DNA, Zgonea a declarat că nu știe nimic legat de acest subiect.

„Am discutat chestiuni personale ( n.r: cu Viorel Hrebeciuc). (…) E colegul meu, il cunosc de 20 de ani, l-am intrebat cum se simte si i-am zis ca ne vedem la Parlament”, a transmis Zgonea.

" "

Din punctul meu de vedere, lucrurile sunt pe regulament (n.r.: situația privind cererea de ridicare a imunității).

Nu sunt chestiuni legate de mandatul de parlamentar. Nici la Sova, Adam sau Hrebenciuc nu sunt chestiuni legate de mandatul de parlamentar”, a mai declarat Valeriu Zgonea.

În această dimineață, Viorel Hrebenciuc a fost din nou la DNA și este urmărit penal într-un nou dosar de trafic de influență.

”Sunt suspect de trafic de influență. Nu e niciun fel de afacere. Am luat cunoștință de acuzații”, a declarat vicepreședintele Camerei Deputaților la ieșirea din sediul DNA.

Potrivit  comunicatului DNA, ”Viorel Hrebenciuc i-a cerut colegului său de partid să îl asigure că va fi adoptată o lege de amnistie şi graţiere, solicitare pe care colegul său de partid a acceptat-o.” Conform primelor informații, ”colegul de partid” este chiar Dan Șova, potrivit realitatea tv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *