Skip to content
Politică

Prima reacție a MApN privind dezvăluirea lui Robert Turcescu

Jurnalistul Robert Turcescu a declarat, duminică, faptul că a fost ofiter- acoperit, lucru care a uimit opinia publică, iar pentru  a întări cele scrise pe blog,  Turcescu a apărut duminică seară în cadrul unei emisiuni la B1tv, și a reluat cele declarate deja pe blog.

”Este vorba de o marturisire. La termenul spovedanie inca reflectez. In ceea ce priveste documentele sunt dispus oricand voi fi chemat de judecator sa arat aceste documente, sa spun adevarul despre ceea ce stiu eu despre aceste lucruri. Deci nu sunt postate de altcineva  eu le-am pus acolo, eu am scris textul acela. Ele sunt in forma fizica si le am in casa mea. Nu vreau sa fac o discutie daca documentele sunt reale sau nu. Vreau sa spun ca nu am trait o eliberare mai mare, o bucurie mai mare, nu am auzit lucruri mai frumoase decat astazi cand m-am eliberat de povoara asta. Si vreau sa fie clar ca am cautat ani de zile pana sa am taria sa scot la iveala ceasta povara”, a spus Robert Turcescu la B1Tv.

În acest context se pare că MApN refuză să facă vreun comentariu pe acest subiect.

„În legătură cu informaţiile referitoare la Robert Turcescu, apărute în spaţiul public în ultimele zile, facem următoarele precizări: Ministerul Apărării Naţionale nu face niciun fel de comentariu pe marginea acestui subiect. M.Ap.N. aplică legile ţării şi consideră că dezbaterile care pot aduce atingere imaginii Armatei României nu sunt benefice. Dacă se vor constata nereguli, alte instituţii ale statului sunt abilitate să se pronunţe”, se arată într-un comunicat de presă al MApN.

 

 

1 comentariu la “Prima reacție a MApN privind dezvăluirea lui Robert Turcescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *