Skip to content
Politică

Reacţia PNL după anunţul CCR privind legea bugetului

CCR a respins sesizarea PNL şi a decis că legea bugetului e constituţională. Preşedintele Curţii Constituţionale, Augustin Zegrean, a declarat că niciuna dintre criticile aduse legii nu reprezintă elemente de neconstituţionalitate.

După anunţul CCR, co-preşedintele PNL, Alina Gorghiu, a transmis, prin intermediul paginii sale de Facebook, că partidul pe care îl conduce va respecta decizia CCR, dar că aşteaptă să vadă cum va respecta PSD schema bugetară propusă.

„Aşteptăm să vedem cum va respecta PSD schema bugetară propusa. Multe din cifre şi estimări sunt nerealiste şi transpare lipsa de viziune a PSD în ceea ce priveşte axele de dezvoltare ale României. Partidele trebuie să înveţe să respecte termenele impuse de lege, pentru că un act normativ e făcut să fie respectat. În aceste momente deosebit de dificile pentru românii aflaţi în zone cu cod roşu de ninsoare sau alte dificultăţi, fac apel la moderaţie politică şi la concentrarea tuturor eforturilor pentru ca niciun român să nu fie pus în pericol”, a transmis preşedintele PNL.

6 comentarii la “Reacţia PNL după anunţul CCR privind legea bugetului

  1. Mai concret, dobitocii din PNLul portocaliu, au batut campii la greu, incercand sa blocheze bugetul fara nici un temei. Cam asta e politica de tip nou propusa de portocalii vopsiti.

  2. Am votat de mai multe ori PNL- traditional, insa nu voi vota niciodata Noul pnl ( de fapt ,,pdl-ascuns” ) partid care si-a ascuns culoarea portocalie [cam de trei ani] si si-a ascuns chiar si trandafirul. Pedeleprele nu au inteles ca desi si-au ascuns culoarea si trandafirul, le-a ramas vesnic imprinat mirosul de ,,javra ordinara”. Prin relamatia de la CCR , ”pdl-ascuns” a aratat ca mirosul ciolanului este mai important decit faptul ca populatia ar fi mai multumita cu 0,5% in 2015 fata de 2014.

  3. Si cum te concentrezi tu , draga ALINUTA–cu bicicleta–nu se poate salva romanii inzapeziti . Bugetul , a trecut–ai ramas putin fara capital politic si vrei–moderatie–pana cand ? PREDOIU–bica–sima–se ingrasa–tot asteptand -CIOLANUL GRAS .

  4. ce treaba are decizia ccr cu zapada si codul rosu pentru un om intreg la minte …apropo …tot a ramas cocina goala de cand am taiat porcul…ofer gratuit cazare noilor pnl-isti …sper sa ajunga la cati noi porci avem…

  5. Gestul asa zisului PNL{care-i un PdL rujat cu rujul otravit al Alinutei]i-a bagat definitiv in r…t!Numai cretinii mai pot crede in vreo buna intentie in aceasta grupare de escroci si bisnitzari.Impreuna cu acceptarea unuia ca MRU la varful ,mai bine zis motzul chestiei,ne-a dat definitia acestui grupuscul cu care ne-a cadorisit madam Valean cu Crinul sau mort si ingropat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *