Skip to content
Politică

REACȚIA PNL după ce mai multe găini au fost aruncate în sediul ACL

Purtătorul de cuvânt al PNL, Alina Gorghiu, a declarat, după ce mai multe găini vii și moarte au fost aruncate în curtea sediului ACL din Kiseleff, că nu a mai existat o campanie atât de murdară.

”Cred ca este o campanie fara precedent, care imi provoacă scârbă. Vă spun cu toată răspunderea. Nu a mai fost niciodată o campanie cu atâtea atacuri murdare. Acest lucru, să arunci cu găini moarte, mi se pare un atac la tot ceea ce înseamnă stat de drept și democrație. Azi are loc întâlnirea cu Joseph Daul (n.r. președintele PPE), si vom ajunge de râsul Europei din cauza unui gest de violență”, a declarat Gorghiu.

PNL a sesizat poliția și ANSVSA.

”Am sesizat politia, vor face demersuri împotriva celor care au intermediat acest gest. PSD este un partid al găinarilor. Îmi cer scuze găinilor pentru comparație. Va veni ANSVSA sa constate ce se întâmplă cu gainile moarte. Sper sa nu existe un interval de timp foarte lung pana când sa va putem spune noi informații. Vom incerca pe cele vii sa le ducem la un asezamant”, a mai spus Gorghiu.

3 comentarii la “REACȚIA PNL după ce mai multe găini au fost aruncate în sediul ACL

  1. Foarte urat si condamnabil gestul. Dar ce dovezi exista ca este instrumentat de PSD, nu stiu. Poate le are Gorghiu. De aici insa, pana la a spune ca niste gaini vii sau moarte aruncate de un nebun in nu stiu ce curte este un atac la statul de drept si la demoscatie, trebuie sa fii la fel de nebun ca ala de a facut gestul asta. Apoi, sa fii asa de scarbita dar sa fii la fel de vulgara si agresiva, ba chiar mai mult, chiar decat cei de care esti scarbita, e o logica ce nu incape decat intre urechile doamnei Gorghiu.

  2. Dupa toate manipularile–aruncate in spatiul public–o victimizare in plus nu strica . Era un deputat , grasut ( a slabit ) , frumusel–se invartea ca un cocos pe langa , ELENA UDREA .Anticoruptia , l-a prins cu puii . Daca au inviat si au sarit in curtea lui IOHANNIS ?

  3. „Constat că amândoi competitorii electorali nu au vreo strategie pentru turul II.
    Se învârt ca nişte găini fără cap cu speranţa deşartă a societăţii civile că se vor întâlni, totuşi, la o confruntare electorală.”, scrie Udrea în postarea de pe Facebook.
    Vreo legatura, doamna Gorghiu ???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *