Skip to content
Politică

Reacția PNL după negocieri: Dragnea a mințit

Staff-ul de campanie al celor doi candidați la prezidențiale rămași în cursa pentru scaunul de la Cotroceni, Klaus Iohannis și Victor Ponta, s-au întâlnit vineri pentru a discuta pe marginea dezbaterilor pe care ar trebui să le aibă cei doi candidați

În acest context, după aceste negocieri, având în vedere cele declarate de Liviu Dragnea, se poate spune că negocierile au fost un eșec, neajungându-se la niciun acord. Liviu Dragnea a transmis că ei au încercat să îi convingă pe cei din ACL să participe la patru dezbateri, programate săptămâna viitoare, în vreme ce aceștia au vorbit de o singura dezbatere.

Purtătorul de cuvânt al PNL, Alina Gorghiu, a declarat că președintele executiv al PSD ”a mințit”.

”Cea mai importantă concluzie de astăzi este că ne dorim în continuare să aibă loc o dezbatere între Victor Ponta și Klaus Iohannis. Toată lumea a înțeles un lucru: că din ”90 încoace, dezbaterea a reprezentat cel mai important moment al dezbaterii. Am facut propuneri echipei de la PSD si propunerile noastre au constat sa discutam cu domniile lor toate invitatiile primite. Vă mărturisesc că a existat o oarecare rigiditate din partea domniilor lor. Nu cred că au venit cu intenția de a avea o dezbatere, ci au venit cu aceeași propunere: patru dezbateri. (…)  Au fost refuzate toate aceste discuții, în sensul în care poziția PSD a fost aceea pe care ați văzut-o. Nu le place mediul universitar. 

În continuare Klaus Iohannis își dorește această dezbatere și ne dorim ca dezbaterea să fie nediscriminatorie. Să participe toată presa. Nu vrem să privăm pe nimeni de această dezbatere. Este un lucru rău-voitor că domnul Dragnea a spus una aici și afara a mințit”, a spus Gorghiu.

 

2 comentarii la “Reacția PNL după negocieri: Dragnea a mințit

 1. Doamna Gorghiu (bine intentionata de altfel) este pe langa subiect !
  Toata presa? un stadion ar ajunge?
  Mai degraba 4 televiziuni ,mai ales ca cel putin doua sunt aniti-PSD si evident Ponta.
  Ce legatura au universitatile cu politicul?iata motivul :
  „Universitatea din București reamintește că, în conformitate cu decizia Consiliului de Administrație din data de 8 octombrie, UB respinge orice fel de tentativă de implicare politică, iar folosirea spațiilor instituției în alte scopuri decât cele didactice și științifice nu este permisă”.
  Oare cine minte ..?????

 2. Hai mai, Pisi, cu nu te-a mintit Dragnea ! Poate te-a pacalit si el un pic, cum te-au pacalit atatia ! Inteleg ca PSD-ul a venit la negocieri cu Dragnea si PNL-ul cu tine ? Pai cam asta ar fi diferenta si intre voi si intre partide si intre candidati. Lasa, Alinutza,ca am auzit ca data viitoare Dragnea nu mai vine, o trimite doar pe Firea. Numai sa nu pleci batuta ! :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *