Skip to content
Politică

Reacția PNL la anunțul ANI privind procesul cu Iohannis

PNL a reacționat al  anunțul ANI, potrivit căruia cere urgentarea unui termen în cazul procesului cu Klaus Iohannis.

„Nu am nici un fel de emoție în privința deciziei pe care ICCJ o  ia. Spun asta având la cunoștință decizia pe care Curtea de Apel Alba a dat-o și stiu foarte bine că ICCJ nu face decât să verifice aspectele de procedură. N-am nici o emoție dacă se va judeca procesul pe care ANI l-a deschis prin recurs, dacă se va judeca cu două săptămâni mai devreme sau cinci mai târziu. E foarte bine că s-a făcut solicitarea ANI. Sunt convinsă că ICCJ știe care sunt cele mai bune teremene pentru a judeca dosare din propria ogradă”, a spus Alina Gorghiu, purtător de cuvânt al PNL, adăugând că instanța nu ar trebui să țină cont de campanie electorală sau alte astfel de evenimente pentru a judeca un dosar”, a declarat Alina Gorghiu.

Agenția Națională de Integritate cere de urgență termen pentru judecarea procesului cu Klaus Iohannis.

Înalta Curte de Casație și Justiției a fost chemată să judece incompatibilitatea lui Iohannis, potrivit jurnaliștilor b1.

Astfel,  Agentia Nationala de Integritate (ANI) a cerut Inaltei Curti sa stabileasca termenul de judecata pentru 33 de dosare de incompatibilitate, printre care si in dosarul lui Klaus Iohanis.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *