Skip to content
Politică

Reacția PNL la anunțul ANI privind procesul cu Iohannis

PNL a reacționat al  anunțul ANI, potrivit căruia cere urgentarea unui termen în cazul procesului cu Klaus Iohannis.

„Nu am nici un fel de emoție în privința deciziei pe care ICCJ o  ia. Spun asta având la cunoștință decizia pe care Curtea de Apel Alba a dat-o și stiu foarte bine că ICCJ nu face decât să verifice aspectele de procedură. N-am nici o emoție dacă se va judeca procesul pe care ANI l-a deschis prin recurs, dacă se va judeca cu două săptămâni mai devreme sau cinci mai târziu. E foarte bine că s-a făcut solicitarea ANI. Sunt convinsă că ICCJ știe care sunt cele mai bune teremene pentru a judeca dosare din propria ogradă”, a spus Alina Gorghiu, purtător de cuvânt al PNL, adăugând că instanța nu ar trebui să țină cont de campanie electorală sau alte astfel de evenimente pentru a judeca un dosar”, a declarat Alina Gorghiu.

" "

Agenția Națională de Integritate cere de urgență termen pentru judecarea procesului cu Klaus Iohannis.

Înalta Curte de Casație și Justiției a fost chemată să judece incompatibilitatea lui Iohannis, potrivit jurnaliștilor b1.

Astfel,  Agentia Nationala de Integritate (ANI) a cerut Inaltei Curti sa stabileasca termenul de judecata pentru 33 de dosare de incompatibilitate, printre care si in dosarul lui Klaus Iohanis.

 

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *