Skip to content
Politică

Reacția PNL la condamnarea lui Roșca Stănescu . Va fi exclus

PNL a reacționat față de condamnarea lui Roșca Stănescu la doi ani și patru luni în dosarul Rompetrol.

Purtătorul de cuvânt al PNL, Alina Gorghiu, a declarat că este totuși o lovitură grea pentru partid.

„PNL niciodată nu a comentat horătârile justiției, decizia de astăzi este una de condamnare, iar PNL o  va respecta. Nu comentez deciziile Înaltei Curți. Domnul Roșca Stănescu își va pierde calitatea de membru al PNL, iar dacă vine vorba despre imagine, nu putem să ne ascundem. Mereu o condamnare nu aduce deloc beneficii de imagine, dimpotrivă. Cei care ne urmăresc și au urmărit evoluția PNL, au putut să constate că indiferent care a fost hotărârea,acest partid a respectat-o fără să facă front comun cu cel condamnat”, a declarat Gorghiu.

Curtea de Apel București l-a condamnat definitiv pe senatorul PNL, Sorin Roșca Stănescu, la 2 ani și 4 luni de închisoare cu executare în dosarul Rompetrol.

Sorin Pantiș a fost condamnat în același dosar la doi ani și opt luni, tot cu executare.

De asemenea, Alexandru Bucşa a fost condamnat la 6 ani de închisoare.

 

 

 

1 comentariu la “Reacția PNL la condamnarea lui Roșca Stănescu . Va fi exclus

  1. Ce afirmatii mizerabile ! Pai SRS e deja condamnat, nu cercetat. Ca nu la condamnari sunt ei imuni. Si nu impotriva unei condamnari se poate face scut. Ci impotriva unor cercetari penale in stare de arest preventiv. De care uita sa spuna doamna Gorghiu ca SRS nu a avut parte ! Zice jurista asta eminenta ca vor respecta sentinta. Pai ce altceva ar putea face doamna Gorghiu cu partidul ei ? Se mirau unii ca incurca Inalta Curte cu Curtea de Apel. Pai asta incurca si condamnarea cu cercetarea penala ! Plus ca nu ne spune din care PNL il exclude. Din ala vechi nu mai poate, ca de ieri e ca si radiat Eventual din asta nou, de o zi. Dar la asta nou nu au statut. Alo, doamna Gorghiu, mi se pare mie ca unul dintre parlamentarii aia pentru care face ANI spume, e cumva liberal ??? Daca asa este, si asa este, e clar ca tot ce spui sunt minciuni sfruntate ! Asta ca sa vezi ca mai sunt si unii care va urmaresc evolutia, cum spui tu. Si uite ce constata !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *