Skip to content
Politică

Reacția PSD după acuzațiile lui Mircea Geoană

În cadrul unei conferințe de presă de vineri, Mircea Geoană, care a fost exclus joi seară din PSD, a transmis un mesaj dur la adresa lui Victor Ponta, Sebastian Ghiță și Liviu Dragnea. Geoană a declarat că el nu face parte din „frăția banului”, afirmând că „bogat și corupt” a devenit noua deviză a PSD. Fostul lider PSD a mai spus că acest PSD, nu este PSD-ul adevărat, îndemnându-i pe social democrati să își ia partidul înapoi.

Purtătorul de cuvânt al PSD, Gabriela Firea, a declarat că în urma acestor declarații făcute de Geoană, decizia de a îl exclude din partid  fost una corectă.

„In legatura cu declaratiile domnului Mircea Geoana, afirmam ca ieri, in sedinta Comitetului Executiv National al PSD, a fost un vot democratic, covarsitor pentru sustinerea presedintelui PSD, premierul Victor Ponta, a presedintelui executiv al PSD, vicepremierul Liviu Dragnea, a celorlalti vicepresedinti si un vot la fel de categoric pentru excluderea celor trei colegi (80 de voturi pentru, din 84).  Prin declaratiile jignitoare de aseara si de azi, am primit confirmarea ca votul de ieri a fost unul corect pentru PSD, si remarcam, daca mai era nevoie, ca am avut dreptate sa ne despartim de colegi care au alta agenda, decat soarta PSD si a electoratului nostru”, a transmis Firea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *