Skip to content
Politică

Reacția PSD la moțiunea de cenzură depusă de ACL

Purtătorul de cuvânt al PSD, Dan Şova, a afirmat, vineri, că moţiunea de cenzură depusă de PNL şi PDL reprezintă un exerciţiu democratic la care opoziţia are dreptul şi a arătat că, în acest mod, cei care au făcut demersul vor avea prilejul să afle „direct de la sursă” ce a făcut Guvernul pentru România în ultima perioadă. 

„Opoziţia va avea ocazia să afle direct de la sursă care sunt lucrurile foarte bune pe care Guvernul le-a făcut în ultimii ani pentru România. Este o dezbatere pe care o aşteptăm fără niciun fel de probleme”, a declarat Şova pentru agenția de presă Agerpres. 

ACL a depus, vineri, moţiunea de cenzură împotriva Guvernului, intitulată „Victor Ponta pune în pericol statul de drept. Opriţi fraudarea alegerilor de către PSD”, a anunţat copreşedintele ACL, Klaus Iohannis.

1 comentariu la “Reacția PSD la moțiunea de cenzură depusă de ACL

  1. Pai copresedintele asta nelegitim (asa zice instanta, nu eu!), adica Iohannis, parca facuse o plangere penala la DNA pe acelasi subiect. Si DNA-ul se conformase, incepuse deja ancheta penala. Pentru prostime, inceperea unei actiuni penale suspenda orice actiune de cercetare administrativa avand aceeasi motivatie. Pentru boierime vad ca nu. Bine, nu ca ar baga cineva in seama incercarea asta jalnica. Ma gandeam si eu la moralitate, nu explicit la legalitate.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *