Skip to content
Politică

Reacția PSD privind preluarea dosarului votului din Diaspora de către DNA

Prin intermediul unui comunicat de presă, purtătorul de cuvânt al PSD, Gabriela Firea, a transmis, referitor la preluarea Dosarului „Diaspora” de catre DNA, că din punctul lor de vedere legea a fost respectată, însă justiția va avea ultimul cuvânt.

„In legatura cu preluarea Dosarului „Diaspora” de catre DNA, din punctul nostru de vedere, legea a fost respectata. Justitia va avea, insa, ultimul cuvant.

Este regretabil ce s-a intamplat cu votul din afara tarii si, de aceea, reprezentantii Guvernului si-au cerut scuze pentru situatia creata. Nu a fost rea-vointa si nici o incalcare a legilor. Costul politic a fost dureros. Din acesta, este intelept sa invete intreaga clasa politica, sa fie atenta la legislatie si sa o imbunatateasca, sa previna astfel de situatii nedorite.
Legile electorale nu se modifica prin OUG in timpul alegerilor, ci in Parlament, printr-o dezbatere temeinica, asezata. Este o prioritate a parlamentarilor PSD si a partenerilor nostri in perioada urmatoare”, a declarat Gabriela Firea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *