Skip to content
Politică

Reacția secretarului de Stat din ministerul Fondurilor Europene, Valentin Soneriu, prezent la „Zilele medicale ale Spitalului de Urgență”

Secretarul de Stat din Ministerul Fondurilor Europene, Valentin Soneriu, a fost prezent, sâmbătă, la evenimentul „Zilele medicale ale Spitalului de Urgentă”, organizat în Moinești, potrivit unui comunicat de presă remis PSnews.ro.

Spitalul de Urgență Moinesti este unul din cele mai moderne si mai performante unitati medicale de stat din România, iar acest lucru se datorează investițiilor realizate cu finanțare europeană.

„Am rămas plăcut impresionat de Spitalul de Urgență Moinesti, care printr-un management eficient si decizii strategice este un exemplu pentru toate unitatile medicale de stat din România. Implicarea domnului director Cotirlet si a echipei in procesul de modernizare atat prin fonduri europene, cat si prin finanțări proprii demonstrează că se pot aduce la standarde europene spitalele de stat atat timp cat există un management transparent, corect si performant aplicat”, a precizat Valentin Soneriu.

„Îi multumesc domnului Prof. Dr. Cotirlet Adrian pentru invitatia la zilele medicale ale Spitalului de Urgentă Moinesti. Sunt mândră să remarc în ultimii ani performanta medicale din această zonă, mai ales in contextul in care aici m-am nascut. De asemenea consider foarte importantă partea de educație si formare in domeniul medical, la care domnul Cotirlet a avut o contribuție esentială prin înființarea unui program de studiu in cadrul Universității Vasile Alecsandri Bacău”, a declarat Biea Adriana, Presedintele Organizatiei de Studenti a ALDe, invitată si ea in cadrul evenimentului.

unnamed (4) unnamed (3) unnamed (2) unnamed (1) unnamed

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *