Skip to content
Politică

Reacţia SPP la accidentul produs de şoferul ministrului Bode: Regretăm disconfortul creat participanților la trafic

B1.ro

SPP oferă primele explicații după accidentul în care a fost implicat ministrul Transporturilor, cu mașina de serviciu, la volanul căreia se afla un angajat al SPP. Între timp, dosarul penal deschis în urma accidentului a fost preluat de Parchetul Militar.

Un autoturism al Serviciului de Protecție și Pază, aflat în misiune, cu semnalele acustice și luminoase pornite conform legii, a fost implicat într-un accident pe DN7, în județul Argeș. 

Mașina, condusă de un angajat SPP, se deplasa pe acest drum în condiții de trafic extrem de agolmerat, iar în zona localității Drăganu, a intrat în coliziune cu un alt autoturism.

În urma impactului doar angajatul SPP a avut nevoie de investigații medicale, starea lui de sănătate fiind bună. Serviciul de Protecție și Pază regretă disconfortul creat participanților la trafic”, transmite SPP.

La sfârşitul săptămânii trecute maşina în care se afla Lucian Bode a fost implicată într-un accident rutier în urma căruia ministrul a fost rănit uşor.

Premierul Ludovic Orban a declarat miercuri că Poliţia trebuie să verifice circumstanţele producerii accidentului rutier în care a fost implicat ministrul Transporturilor, Lucian Bode, şi a precizat că demnitarul este în afara oricărui pericol după evaluarea stării sale de sănătate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *