Skip to content
Politică

Reacția spumoasă a unui fost consilier al lui Băsescu, după interviul de la Realitatea Tv

Unul din foștii apropiați ai lui Traian Băsescu comentează prestația acestuia din urmă, din interviul de vineri seară de la Realitatea TV, prin a spune un banc cu blonde.

Citește și: Război total Rareș Bogdan- Traian Băsescu în direct la Realitatea Tv. De ce a decis jurnalistul să dea buzna în studio

Fostul purtător de cuvânt al Administrației Prezidențiale, Adriana Săftoiu, a avut o replică acidă la adresa lui Traian Băsescu, precizând că acesta speră să mai primească încă o șansă din partea publicului.

„Am o rugaminte”, zice Traian Basescu la Realitatea tv. E forma lui de dispret total fata de cel din fata lui. Dupa zece ani, pe care i-a avut la dispozitie, ne explica de ce nimic nu a reusit. E ca in bancul cu blondele pe care sunt convinsa ca il stie.

O blonda la concursul de cunostinte generale. „Cat fac doi x doi?. „Doi”. Publicul, format tot din blonde ( asa e bancul, eu cred ca pot fi si brunete si roscate) cere: „Mai dati-i o sansa”.

„Cat fac doi x doi?” „Trei”. Publicul: Mai dati-i o sansa. Aceeasi intrebare. Raspuns: Patru. Publicul: Mai dati-i o sansa. In asta pare sa spere si Traian Basescu”, a precizat fostul purtător de cuvânt al lui Traian Băsescu, Adriana Săftoiu, pe pagina sa de Facebook, după interviul oferit vineri seară la Realitatea TV.

Citește și: Rareș Bogdan îl desființează pe Băsescu după ”măcelul” de la Realitatea TV. Noi replici tăioase pentru fostul Președinte

4 comentarii la “Reacția spumoasă a unui fost consilier al lui Băsescu, după interviul de la Realitatea Tv

  1. Tupeul nu are margini. Daca nu era purtator de cuvant la Presedintele Basescu, ar fi ramas o necunoscuta si nici nu ne-ar fi interesat ca si-a facut amant in timpul cand il reprezenta pe Presedinte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *