Skip to content
Politică

Reacția surprinzătoarea a lui Ponta după victoria lui Dragnea: Mă așteptam să…

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri seara, la câteva ore după votul din Comitetul Executiv al PSD, în urma căruia Liviu Dragnea a fost desemnat președinte interimar al partidului, că se aștepta la acest vot, având în vedere că fostul vicepremier s-a decis să candideze după ce a discutat cu liderii filialelor din teritoriu.

„S-a decis ca până la sfârșitul anului să fie Congres. În urma demisiei mele s-a decis ca președintele interimar să fie Liviu Dragnea. A fost un vot foarte clar, Liviu e președinte interimar până la Congres.

Congresul a fost decis de Consiliul Național, când a fost aleasă Rovana Plumb. A fost propunerea mea la acea vreme, ca el să aibă loc până la sfârșitul anului. Liviu Dragnea e președinte interimar până la Congres.

Eu nu voi mai participa la Congres ca să ocup funcția de președinte. Liviu Dragnea nu s-a luptat cu mine azi. Mă așteptam la votul de azi. Dragnea cunoaște foarte bine membrii de partid, era clar că va câștiga în momentul în care a anunțat că participă.

Din punctul meu de vedere nu e o înfrângere. Dacă asta dă satisfacție propagandei e bine, eu mă bucur. Important e că Liviu Dragnea a obținut un vot foarte clar și cei care nu l-au votat, îl vor sprijini„, a declarat Ponta la B1 TV într-o intervenție telefonică la emisiunea lui Cătălin Striblea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *