Skip to content
Politică

Reacția tranșantă a avocatului Stribea, după vizita la Gheorghe Nichita în arest

Edilul din Iași, Gheorghe Nichita, a fost vizitat, vineri, în arestul central al Poliției Capitalei de către avocatul său, Marius Striblea.

Acesta a precizat că întreaga poveste legată de amanta clientului său are menirea de a-i știrbi reputația, informează B1 TV.

Citeste si: Motivul halucinant pentru care edilul Iașiului ar fi apelat la Poliția Locală. Noi detalii incredibile din dosar

”Aici cred că este o exagerare când se spune ca au fost folosiți polițiști locali. Au fost folosiți detectivi. Sunt mai multe elemente de cancan decât juridice”, a spus avocatul.

Întrebat de jurnaliști de ce edilul Iașiului își fila amanta, pe numele său, Samson, Marius Striblea a precizat că ar trebui întrebată chiar aceasta.

”Trebuie întrebată doamna Samson. Consider că nu avem de-a face cu un dosar de corupție. Asta e o chestiune care o să iasă din dosar. Din punctul meu de vedere, e o relație între două persoane mai apropiate”, a mai zis avocatul.

”Într-un proces trebuie să existe mai multe elemente juridice și mai puține de cancan. Evident că acest dosar are menirea de a-i știrbi imaginea.”, a declarat Marius Striblea, potrivit b1.ro.

Gheorghe Nichita a fost reținut pentru 24 de ore și va fi propus pentru arestare preventivă pentru 30 de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *