Skip to content
Politică

Reacția tranșantă a conducerii Romprest, după percheziţiile DIICOT: „Distorsionează realitatea!”

Conducerea Romprest a transmis, prin intermediul unui comunicat de presă, remis ca urmare a percheziţiilor efectuate miercuri de procurorii DIICOT la sediul firmei de salubrizare, că „nici un reprezentant al societăţii nu a fost implicat în constituirea unui grup infracţional, care să urmărească sustragerea de la plata obligaţiilor fiscale”.

Citește și: UPDATE DIICOT a dat năvală peste finul lui Mitrea. 37 de percheziții în Ploiești, într-un megadosar de evaziune fiscală și spălare de bani

„Între Compania Romprest Service S.A., A.N.A.F. – Antifraudă Fiscală şi A.N.A.F. – D.G.A.M.C. există un litigiu civil, înregistrat sub nr. 66438/299/2014, obiectul acestui litigiu reprezentându-l contestaţia pe care subscrisa a formulat-o împotriva Deciziei emise de către A.N.A.F. – Antifraudă Fiscală, prin care s-au instituit măsuri asiguratorii pe bunuri mobile şi imobile.

Compania Romprest Service S.A. este o societate lider la nivel naţional în domeniul salubrizării localităţilor, dovedind seriozitate constantă în raporturile fiscale şi comerciale pe care le-a avut cu terţi şi cu statul român.

De asemenea, de la înfiinţare, compania a plătit către bugetul de stat sume ce depăşesc 100 milioane Euro.
Grupul Romprest asigură un număr de peste 6.500 de locuri de muncă şi niciodată nu a încurajat sau utilizat forţă de muncă la negru.

Buna credinţă a societăţii, în litigiul mai sus menţionat este dovedită pe deplin, deoarece, deşi am contestat argumentat decizia de instituire a măsurilor asiguratorii, conducerea societăţii a luat anul trecut hotărârea de a pune la dispoziţia ANAF, cu titlu de garanţie suma ce face obiectul deciziei de instituire a măsurilor asiguratorii”, se arată în comunicatul DIICOT.

Conducerea firmei Romprest mai susţine că informaţiile prezentate de DIICOT şi în presă „distorsionează realitatea şi exced celor aduse la cunoştinţa subscrisei de către organele în drept”, informează romaniatv.net.

„Nici un reprezentant al societăţii nu a fost implicat în constituirea unui grup infracţional, care să urmărească sustragerea de la plata obligaţiilor fiscale, urmând să dovedim acest aspect instituţiilor abilitate”, se mai arată în comunicat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *