Skip to content
Politică

Reacția Vioricăi Dăncilă după ce nu a prins lista PSD Teleorman pentru parlamentare: E o mare influență a lui Dragnea!

psnews.ro

Viorica Dăncilă, fost premier al României, susține că are „încredere că președintele Marcel Ciolacu nu va asculta de ceea ce zice Liviu Dragnea” și o va pune pe listele PSD pentru alegerile parlamentare. Contactată de PS News, fosta șefă a Executivului a precizat că nu și-a depus candidatura pe listele PSD Teleorman pentru parlamentare pentru că acolo „există o mare influență  a lui Liviu Dragnea”. „Știu că s-a vorbit cu foarte mulți lideri astfel încât eu să nu fiu pe listele pentru parlamentare”, a declarat Dăncilă.

„Nici nu mi-am depus candidatura la Teleorman pentru a prinde un loc de parlamentar. Știu că este o mare influență a lui Liviu Dragnea acolo și tocmai de aceea nu mi-am depus nici candidatura. Știu că s-a vorbit cu foarte mulți lideri astfel încât eu să nu fiu pe listele pentru parlamentare. Am vrut să evit o discuție în cadrul unei organizații în care am activat atâția ani de zile.

Nu știu deocamdată dacă voi fi pe listele PSD și nici nu știu unde, dar eu mă bazez pe declarația președintelui partidului conform căreia trebuie să fiu pe listele pentru parlamentare. Am încredere că va face acest lucru, mai ales că președintele partidului este cel care va avea ultima opinie. Este președintele care m-a propus în Comitetul Executiv să candidez la președinția României și dacă a apreciat atunci că aș putea face față acestei funcții, sunt convinsă că va avea în vedere că pot face față unui post de parlamentar. Am fost 9 ani europarlamentar, deci am experiență într-un for legislativ. Am experiență și în Executiv pentru că am fost premier și am văzut că se pune accent pe experiență. Am încredere că președintele Marcel Ciolacu nu va asculta de ceea ce zice Liviu Dragnea și își va ține cuvântul.

Nu comentez acest lucru (n.r  – întrebată despre poziția lui Carmen Dan pe listele PSD Teleorman). Nu am participat la acea ședință, dar știu că doamna Carmen Dan este un om apropiat lui Liviu Dragnea”, a declarat Viorica Dăncilă pentru PS News.

Amintim că Viorica Dăncilă nu a prins niciun loc pe lista candidaţilor pentru Camera Deputaţilor la Teleorman, în timp ce senatoarea Carmen Dan n-a prins loc eligibil. Comitetul Executiv Judeţean al PSD Teleorman a stabilit listele pentru Senat şi Camera Deputaţilor. Lista de Senat va fi deschisă de Dănuţ Cristescu, fost preşedinte al Consiliului Judeţean, în timp ce Carmen Dan va fi pe poziţia a doua.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, declara recent că, din punctul său de vedere, Dăncilă ar trebui să fie parlamentar pentru că este fost prim-ministru al partidului.

DETALII AICI: Viorica Dăncilă NU a prins un loc pe lista candidaților PSD la parlamentare. Pe ce poziție este Carmen Dan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *