Skip to content
Politică

Reacția virulentă a lui Iohannis după ce Ponta a fost ”salvat” în Parlament. Îi cere din nou demisia premierului

" "

Președintele României, Klaus Iohannis, a oferit o primă reacție cu privire la votul din Plenul Camerei Deputaților, în urma căruia Victor Ponta a fost salvat de ”malaxorul” DNA.

Citește și: REZULTATUL votului. Ponta și PSD, victorie categorică împotriva PNL și DNA. Câți deputați au votat pentru respingerea solicitării procurorilor

" "
" "

Într-un mesaj pe Facebook, Iohannis susține că ”Parlamentul nu ar trebui să obstrucționeze actul de justiție.”

”Îmi mențin punctul de vedere conform căruia Parlamentul nu ar trebui să obstrucționeze actul de justiție. Regret faptul că astăzi coaliția de guvernare a impus o decizie în sens contrar. Regret, totodată, faptul că Parlamentul s-a transformat într-un scut de protecție pentru persoana Victor Ponta, bănuită de fapte penale.
Este o dovadă de maximă iresponsabilitate și de sfidare la adresa cetățenilor faptul că parlamentarii ce alcătuiesc majoritatea împiedică justiția să-și facă datoria, sunt dispuși să distrugă instituția Parlamentului, așa cum ar trebui ea să funcționeze într-un stat de drept, și să afecteze imaginea României pentru a salva politic o singură persoană. Majoritatea parlamentară refuză să accepte semnalul dat de cetățeni, care a fost unul foarte clar: stop corupției, politică făcută cu integritate și responsabilitate.

În continuare consider că soluția pentru ieșirea din actuala situație este demisia domnului Victor Ponta din funcția de prim-ministru.”, a precizat Klaus Iohannis pe pagina sa de socializare..

" "

5 comentarii la “Reacția virulentă a lui Iohannis după ce Ponta a fost ”salvat” în Parlament. Îi cere din nou demisia premierului

  1. Majoritatea parlamentara reprezinta majoritatea cetatenilor din tara asta, ca de aia se numeste ea majoritate . Cat de greu de cap sa fii sa intelegi asta, mai sasule ???

  2. nu intereseaza chiar deloc Klaus Iohannis
    Klaus Facebook Werner, sa nu uitam scheletele din dulapul tau.esti incompatibil chiar daca te-a spalat Stanciu, iar in privinta coruptiei ,cred ca ar trebui sa vorbesti mai putin caci vad ca s-a pus capac la retrocedarile din Sibiu ca si la procesele prin care ai obtinut unele case.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *