Skip to content
Politică

Reacţie agresivă a unui lider PSD după ce mii de români au ieşit în stradă

Timişoara, Cluj, Iaşi, Oradea, Constanţa, Bucureşti – aici mii de oameni au ieşit în stradă pentru a-şi arăta susţinerea faţă de românii din diaspora şi au cerut demisia lui Titus Corlăţean. În paralel, primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu, a reacţionat agresiv pe Facebook.

În viziunea ei, nu a fost un număr foarte mare de oameni care au ieşit în stradă, spunând că, dacă vrea, poate mobiliza chiar a doua zi 20.000 de susţinători ai PSD, doar la Craiova.

”Toate televiziunile sunt în delir că au ieşit 2000 de inşi în stradă. Aşa şi? Mâine suntem capabili să strângem 20 000, fără probleme, doar la Craiova. O facem şi noi? Facem război civil sau îl convinge cineva pe mutu ăla să iasă la dezbatere, să îl vadă lumea ce are în cap?”, a scris OlguţaVasilescu, pe pagina de Facebook.

După aproximativ zece ore, Lia Olguţa Vasilescu a revenit cu o altă postare. De data aceasta, ea se plânge de injuriile primite după prima postare, numindu-i ”analfabeţi” pe alegătorii lui Klaus Iohannis.

”Ultimele postari cred că i-au deranjat foarte tare pe simpatizanţii nemţălăului, care mi-au umplut peretele privat de înjurături. Astfel, am putut constata cu cine votează analfabeţii, fiindcă unul nu a nimerit o frază corectă din punct de vedere gramatical. :))) Vai de voi!… Cât aţi mai muncit o noapte întreagă…”, a mai scris primarul Craiovei, relatează gandul.info.

3 comentarii la “Reacţie agresivă a unui lider PSD după ce mii de români au ieşit în stradă

 1. Daca ati reprodus exact cu litere aldine si cu ghilimelele de rigoare cuvintele promaritei, nu pot zice decat urate vorbe. Nu are nici o scuza pentru ca posteaza pe reteaua de socializare. Trebuie sa ne cenzuram si când scriem o scrisoare. Omul daca e om ar trebui sa aiba respect pentru cuvântul spus si scris indiferent daca e adresat publicului sau unei persoane. E deplorabil si amenintarea cu aducerea contramanifestantilor. Cat priveste injuriile, când ai acceptat postul de primar, nu ti-ai imaginat ca va fi si asta?

  1. E clar ca te incadrezi intre cei de care facea vorbire Olguta. Adica la analfabeti.
   „E deplorabil si amenintarea cu aducerea contramanifestantilor”
   Uite asa va dati voi de gol, branconierilor basisti !
   „Cat priveste injuriile, când ai acceptat postul de primar, nu ti-ai imaginat ca va fi si asta?” Adica voi vedeti asta in fisa postului, „europenilor”! Ca mai sus parca spusesi ca „Omul daca e om ar trebui sa aiba respect pentru cuvântul spus si scris ” Bine, omul, nu voi !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *