Skip to content
Sport

Reacţie dură a tatălui lui Djokovici: 50 de gloanţe în pieptul lui Novak

Twitter

Tatăl lui Novak Djokovici, Srdjan, a reacţionat dur după decizia justiţiei australiene cu privire la viza liderului ATP, spunând că totul a fost o “tentativă de asasinare a celui mai bun sportiv din lume”.

Tentativa de asasinare a celui mai bun sportiv din lume s-a încheiat. 50 de gloanţe în pieptul lui Novak. Ne vedem la Paris”, a afirmat tatăl jucătorului, potrivit express.co.uk, notează news.ro.

Apelul lui Novak Djokovici la decizia de anulare a vizei a fost respins, duminică dimineaţă, de către tribunalul federal din Melbourne.

Djokovici a părăsit Australia, duminică, la bordul unui avion al companiei Emirates cu destinaţia Dubai. La aeroportul din Melbourne, înainte de decolare, el s-a aflat sub escorta poliţiei federale australiene.

Aeronava EK409 a decolat de pe aeroportul din Melbourne la ora 13.55, ora României. Jucătorul va merge mai întâi la Dubai şi apoi cel mai probabil în Serbia.

1 comentariu la “Reacţie dură a tatălui lui Djokovici: 50 de gloanţe în pieptul lui Novak

  1. & O „scenă” ca din filmele lui Sergiu Nicolaescu, probabil și pentru că s-a pregătit și cu „vânătorul de mistreți” Ion Țiriac , ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *