Skip to content
Politică

Reacție fulger a Alinei Gorghiu după ce Șova a invocat-o în discursul din Senat. Acuzație la adresa liderului PSD

Alina Gorghiu reacționează extrem de prompt după ce senatorul PSD, Dan Șova a invocat-o în fața colegilor săi.

Dan Sova a declarat miercuri în plenul Senatului că Alina Gorghiu, co-președinte PNL, poate confirma faptul ca nu a existat nici o ilegalitate în derularea contractelor dintre firma sa de avocatură și complexele energetice Turceni și Rovinari, pentru ca societatea de avocatura a Alinei Gorghiu ar fi reprezentat la acel moment o firmă implicată în afacere.

„Seful AVAS-ului era dl senator Atanasiu. Cred ca dl. senator, intr-o zi in care crestineste n-avem voie sa ne certam, va poate confirma ca nimic din ceea ce s-a intamplat acolo n-a avut vreo umbra de ilegalitate.(…) Alina Gorghiu a reprezentat Electrica in al treilea litigiu (…) Avocatul Alina Gorghiu imi este foarte greu sa cred ca nu isi aduce aminte cu precizie ca in aceasta tranzactie intre Turceni si Electrica nu a fost nimic ilegal, din contra s-a respectat legea de sus pana jos”, a precizat Dan Șova în fața plenului Senatului, încercând să evidențieze că până și adversarii din PNL știu că nu s-a petrecut nici o ilegalitate la Turceni și Rovinari.

 Citește și: Șova în fața senatorilor: ”Nu cred că doamna Gorghiu nu își aduce aminte…”

Gorgiu respinge categoric declarația lui Sova si il acuza ca „se agata de numele meu”.

Într-un comunicat de presă remis PSnews.ro, Co-preşedintele PNL Alina Gorghiu face următoarele precizări în legătură cu afirmaţiile senatorului PSD, Dan Şova:

„Din păcate domnul Şova se agaţă de numele meu, crezând că aşa poate capta bunăvoinţa senatorilor liberali. Le-am transmis din nou acestora să voteze la vedere, să nu se lase intimidaţi de folosirea numelui meu.

Din data de 17.07.2007 (informaţia poate fi verificată oricând la Baroul Bucureşti) nu mai fac parte din firma de avocatură, ca atare nu am semnat sau reprezentat nicio companie în litigiul menţionat de domnul senator Şova”, se arată în punctul de vedere al celor din PNL.

3 comentarii la “Reacție fulger a Alinei Gorghiu după ce Șova a invocat-o în discursul din Senat. Acuzație la adresa liderului PSD

  1. Domna Gorghiu, acum aveti o sansa extraordinara de a prezenta electoratului cine este de fapt impostorul ales de ei. Va rog sa inaintati o actiune in instanta pentru acest om care incearca sa defaimeze prin persoana dumnevoastra in intreg partid in care noi, poporul Roman, ne-am pus incredetea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *