Skip to content
Politică

Reacție în urma raportului ministrului de interne. Dan Barna: Este inadmisibil să acuzi victimele represiunii!

b1.ro

Liderul USR, Dan Barna, a scris duminică, într-o postare pe Facebook, că ministrul de Interne este un ”propagandist jalnic al lui Liviu Dragnea”, susținând că raportul prezentat de Carmen Dan privitor la violențele din data de 10 august, din Piața Victoriei, este distorsionat și se încearcă mușamalizarea faptelor jandarmilor.  Astfel, Barna îi solicită demisia ministrului.

Există răspundere politică pentru represiunea din 10 august și aceea e la dvs, Carmen Dan! Carmen Dan este doar un propagandist jalnic al lui Liviu Dragnea, nu ministrul de Interne a României. Carmen Dan îi minte și îi disprețuiește pe români prin încercarea de a mușamaliza, într-un pseudoraport, responsabilitatea Jandarmeriei pentru gazarea și brutalizarea manifestanților pașnici și pentru eșecul de a înlătura persoanele violente.

Este inadmisibil să arunci vina pentru ce s-a întâmplat asupra manifestanților pașnici, să acuzi victimele represiunii!

Carmen Dan a scormonit pe FB să găsească manipulări, dar nu a criticat niciun moment minciunile și manipulările puse în circulație chiar de Jandarmeria Română, încă din noaptea de 10 august și de presa obedientă. Pentru că odată ce e spusă sau asumată de partidul-stat minciuna devine adevăr?

A avut și Carmen Dan un moment de sinceritate, când a spus că legea nu se aplică egal pentru toți, jandarmi și manifestanți. Remarc și faptul că din ficțiunea prezentată de Carmen Dan ca raport nu reiese aberația PSD că se pregătea înlăturarea guvernului, dar timpul pentru noi manipulări nu e trecut.

Un singur lucru mai adaug după prestația revoltătoare a lui Carmen Dan: demisia!”, a scris Dan Barna pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *