Skip to content
Politică Societate

Reacție la articolul „Fostul Ministru al Pădurilor, Doina Pană, noi dezvăluiri despre otrăvirea cu mercur. Cine este principalul suspect” publicat de PSnews.ro

stelianmuscalu.ro

Holzindustrie Schweighofer se delimitează și respinge cu vehemență informațiile tendențioase circulate în spațiul public care prezintă acuzații false și absurde la adresa companiei menționată în contextul intoxicației cu mercur suferită de fostul ministru al Apelor și Pădurilor, doamna Doina Pană.

Compania își rezervă dreptul de a lua măsuri legale în cazul unor asemenea știri false. Unul dintre principiile de bază ale companiei Holzindustrie Schweighofer este acela de a acționa întotdeauna în conformitate cu toate legile și reglementările în vigoare. Respectarea și aplicarea legii sunt elemente cheie pentru a câștiga încrederea societății civile și pentru a contribui la dezvoltarea industrială a țării.

Legat de conținutul articolului publicat de PSnews.ro, compania face următoarele precizări:

  • Holzindustrie Schweighofer respectă legea și reglementările în vigoare în țările în care operează.
  • Compania nu este o instituție politică și nu se implică din principiu în nicio acțiune politică.
  • Compania are o politică deschisă a dialogului cu toate părțile interesate și consideră critica făcută în mod constructiv drept o oportunitate pentru îmbunătățirea sistemului intern de securitate, de aceea nu acceptă minciunile și știrile false legate de activitatea sa.
  • Holzindustrie Schweighofer are o politică a porților deschise și urmărește cu interes preocupările societății civile. Credem că informația obiectivă este cheia unui dialog constructiv. De aceea, invităm părțile interesate să contacteze compania și să viziteze fabricile sale pentru o înțelegere exactă a tuturor măsurilor implementate.

Compania a implementat un plan de măsuri pentru o industrie sustenabilă a lemnului în România.

Grupul Schweighofer își are originile într-o afacere de familie austriacă, cu peste 400 de ani de experiență în industria de prelucrare a lemnului. În prezent, Grupul este activ în industria de prelucrare a lemnului din Europa, având activități și în producția de energie din surse regenerabile și afaceri imobiliare. Divizia industrială a Grupului Schweighofer operează în România trei fabrici de cherestea și două fabrici de producție a panourilor din lemn, precum și o fabrică de cherestea în Germania. Grupul este lider în industria europeană a prelucrării lemnului, având în acest moment aproximativ 3.100 de angajați. Holzindustrie Schweighofer exportă produsele sale în peste 70 de țări din întreaga lume.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *