Skip to content
Politică

Reacția spumoasă a lui Sebastian Lăzăroiu după ce mai mulți lideri ai PSD au amenințat cu demisia

Comitetul Executiv al PSD în care se discută demisia preşedintelui executiv, Liviu Dragnea, are loc, începând cu ora 17, la sediul PSD.

Înainte de ședința PSD, o parte din vicepreşedinţii şi liderii influenți din PSD, printre care Paul Stănescu (Președintele CJ Olt), Dumitru Buzatu (PSD Vaslui) sau Nicolae Bădălău au amenințat cu demisia din funcțiile deținute în partid, încercând să arate care nu sunt de acord cu demisia lui Dragnea și că sunt pregătiți să fie solidari cu omul doi din PSD.

Citește și: Surse: Mișcarea surpriză la care se gândesc cei din PSD. Cum vor să îl mențină pe Dragnea în funcție

Pornind de la acest gest al social-democraților, Sebastian Lăzăroiu precizează pe pagina sa de socializare că aceste poziții exprimate de diverși lideri ai PSD îi aduc aminte de cum erau incendiate văduvele din India, la funeraliile soțului.

”Vaduvele in India erau incendiate la funeraliile sotului.

De asta imi amintesc liderii PSD care demisioneaza in lant dupa demisia lui Dragnea, rupandu si hainele de pe ei si tipand Un’te duci tu, Liviule?”, precizează Lăzăroiu pe pagina sa de socializare.

2 comentarii la “Reacția spumoasă a lui Sebastian Lăzăroiu după ce mai mulți lideri ai PSD au amenințat cu demisia

  1. Cred ca aceasta comparatie se potriveste mult mai bine la vaducele lui Basescu de dupa incheierea mandatului. Printre care si Lazaroiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *