Skip to content
Politică

Reacție tranșantă a unei filiale PSD: Nu putem accepta să susţinem o guvernare PNL sau să intrăm la guvernare alături de oameni precum Iohannis, Cîțu și gașca lor de interlopi

news.ro

Preşedintele PSD Argeş, Ion Mînzînă, a anunţat, marţi, că organizaţia pe care o conduce nu este de acord ca social-democrațiii să ofere susținere unui guvern format în jurul „cocoșaților” din PNL.

„În urma consultărilor interne, PSD Argeș a concluzionat nu poate fi de acord niciodată să susțină incompetența, imbecilitatea, iresponsabilitatea și distrugerea României. Știu că sunt unii care spun acum că, de dragul României, ar trebui să intrăm la guvernare, dar PSD Argeș nu poate accepta să susținem această guvernare sau să intrăm la guvernare alături de oameni precum Iohannis, Cîțu și gașca lor de interlopi care controlează PNL”, transmite șeful județean social-democrat.

Mînzînă spune că PSD nu poate adopta comportament de slugă.

„Nu am putea fi niciodată parteneri cu acești oameni care au decis ca milioane de români să fie văduviți de investiții, prin repartizarea ilegală a sumelor din rezerva națională aplaudacilor și susținătorilor acestei catastrofe naționale, Cîțu. Nu putem accepta să adoptăm comportament de slugă perfectă la ordinele altora, pe care și l-au asumat acești indivizi care ar merita să primească fie un control medical de specialitate, fie unul de la Justiția independentă și profesionistă, dacă mai există în țara aceasta. Cum își imaginează cineva că PSD Argeș ar putea fi de acord să uite tot și să meargă alături de acești cocoșați politici?”, a precizat acesta.

Liderul PSD Argeș a adăugat: „Avem un singur mesaj pentru trântorul solemn de la Cotroceni: GHINION! PSD este cel mai mare partid din România, suntem gata să ne asumăm oricând guvernarea, avem soluțiile pregătite. Dar nu în orice condiții și nu alături de oricine, pentru că nu putem accepta doar să mimăm o guvernarea”.

Amintim că, potrivit informațiilor obținute de PS News, liderii liberali, reuniți marți dimineață într-o ședință la sediul partidului din Modrogan, au vot pentru un armistițiu politic de câteva luni. Propunerea ar urma să fie făcută celor de la PSD și USR în zilele următoare. „Va fi un armistițiu politic pentru rezolvarea pandemiei. Se va merge inițial cu o propunere de 3 luni”, au precizat surse liberale pentru PS News.

DETALII AICI: Liderii liberali au votat: armistițiu politic pentru rezolvarea pandemiei/ Propunerea cu care vor merge la PSD și USR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *