Skip to content
Politică

Reacţie tranşantă de la vârful ALDE privind denunţul lui SOV contra lui Tăriceanu. Legătura cu Băsescu EXCLUSIV

Reacţie tranşantă de la vârful ALDE în ceea ce priveşte posibilul denunţ făcut la DNA de afaceristul Sorin Ovidiu Vîntu împotriva fostului premier Călin Popescu-Tăriceanu.

Prim-vicepreşedintele ALDE Steluţa Cătăniciu a declarat, joi, pentru PSnews.ro că, dacă ar fi existat fapte de corupţie în activitatea lui, Tăriceanu ar fi fost „executat” încă de pe vremea lui Băsescu.

„Eu nu cred în zvonuri pe surse şi nici în denunţurile infractorilor care nu ştiu cum să mai intre în graţiile procurorilor. Dacă, în activitatea sa, ar fi existat fapte de corupţie, Călin Popescu Tăriceanu ar fi fost executat încă de pe vremea lui Traian Băsescu, pentru că încă de atunci erau vânaţi adversarii politici cu dosare la comandă”, ne-a spus Cătăniciu.

Deputatul ALDE a apreciat că, „în spatele oricărei informaţii venite pe surse, se ascunde de mult intenţia de a fi discreditat Călin Popescu Tăriceanu ca persoană publică”.

Pe de altă parte, Steluţa Cătăniciu a dat asigurări că şansele electorale ale ALDE nu pot fi afectate de dosare penale (actuale sau posibile).

„Nu cred că se pune problema aşa. Niciun membru al partidului nu cred că ar putea să pună în balanţă şansele partidului raportate la un dosar care l-ar viza pe Călin Popescu Tăriceanu, care este liderul ALDE. Nu cred că cineva din ALDE şi-ar pune problema în acest mod”, a încheiat prim-vicepreşedintele partidului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *