Skip to content
Politică

Reacție virulentă de la vârful PMP privind întâlnirea Ponta- Iohannis de la Cotroceni. Care ar fi dovada blatului dintre cei doi: ”Oare nu le e rușine?”

" "

Recepția de sâmbătă, de la Palatul Cotroceni, organizată de Klaus Iohannis cu ocazia zilei Europei, și la care a refuzat să participe fostul Președinte Traian Băsescu, este văzută de unul din liderii PMP drept o oficializare a blatului dintre actualul șef al statului și premier, punctând că ”USL trăiește din toți rărunchii.”

Citește și Prima întâlnire Iohannis- Ponta după criticile Președintelui. Cine e marele absent

" "
" "

Vicepreședintele PMP, Radu Cristescu, a precizat sâmbătă, în cadrul unei intervenții telefonice la România TV.

”Ne uitam acolo si vedem cum se oficializeaza acest blat (n.r.: dintre Klaus Iohannis și Victor Ponta). USL trăiește din toți rărunchii. (…)  Gestul lui Klaus Iohannis mi se pare de fals patriotism.

Un mare blat sub emblema unei sărbători. Acum că Ponta ne ia de prosti, dar vad că ne ia și Klaus Iohannis. I-aș invita pe romani sa vina si sa vada ce manancă Iohannis și Ponta…

(…) L-ați văzut pe marele pesedist Dan Mihalache făcând glumițe cu marele pesedist Victor Ponta.”, a precizat Radu Cristescu sâmbătă, încercând să sublinieze că dialogul purtat, minute bune, de premier cu șeful cancelariei prezidențiale și modul prietenesc în care aceștia păreau că vorbesc, ar fi una din dovezile că între Ponta și Iohannis ar exista un blat.

”Asta este critică ce a făcut Klaus Iohannis? (n.r.: referindu-se la atacurile lansate de Președintele Iohannis la adresa Guvernului Ponta) Oare nu le e rușine să își bată joc de poporul astă? Asta este ceartă? Să fim serioși.”, a mai precizat liderul PMP.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *