Skip to content
Politică

Reacţii din PSD după filmul Rise Project de la partidele de vânătoare: Am fost acolo, e o chestiune privată

Vicepreşedintele PSD, Marian Oprişan, a recunoscut că a participat la partide de vânătoare, dar a susţinut că nu îi cunoaşte pe şefii Tel Drum.De asemenea, Oprişan spune că participarea la partide de vânătoare este o chestiune privată.

Marian Oprişan a declarat că nu a văzut filmul postat de Rise Project, dar a admis că a participat la partide de vânătoare. Potrivit lui, e o chestiune privată şi nu îi cunoaşte de şefii Tel Drum. „E o chestie privată, ce treabă am eu? Eu am participat la zeci de partide de vânătoare. Nici nu îi cunosc pe şefii Tel Drum. Credeţi că eu i-am întrebat pe fiecare cum îi cheamă, dacă am fost la vânătoare. Habar nu am“, a afirmat, pentru mediafax.ro, liderul social-democrat.

„Am fost acolo, au fost şi la mine colegii mei din echipă. Nu înţeleg. E o chestiune privată. Ce legătură are una cu alta, ce relevanţă are chestia asta? Ce demonstrează? Întrebaţi-l pe domnul Dragnea, eu ce legătură am cu povestea asta?“, a adăugat el.

Liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat la rândul său că a fost la multe partide de vânătoare. El a susţinut că nu au ştiut dacă erau pe şi şefii de la Tel Drum. „Am fost la multe partide de vânătoare şi nu am niciun motiv să nu mă duc. Sunt pasionat de treaba asta, am autorizaţie. Nu ştiu dacă erau directori Tel Drum acolo, eu nu întreb cine e acolo, dacă mă invită cineva, mă duc unde sunt invitat sau alteori invit eu la grupa mea de vânătoare. Nu ştiu despre ce este vorba“, a spus Dumitru Buzatu.

Jurnaliştii de la Rise Project au publicat un videoclip, care reprezintă un colaj de imagini de la partidele de vânătoare la care au luat parte numeroşi lideri ai Partidului Social Democrat şi şefi ai societăţii Tel Drum.

Filmuleţul, intitulat „Vânătorul roşu”, prezintă în câteva minute modul în care participanţii se comportau la aceste partide de vânătoare. Printre cei filmaţi se numără Liviu Dragnea, Marian Oprişan, Nicuşor Constantinescu, Dan Nica, Paul Stănescu, Adrian Ţuţuianu, Constantin Niţă, Ioan Mang, Dumitru Buzatu, dar şi şeful Tel Drum, Petre Pitiş, despre care Liviu Dragnea spunea că nu l-a văzut de 10-15 ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *